Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej säljer nu min Aerox 05 uttagen 06. Den är i bra skick men finns några små repor men inget man lägger märke till. Motorn går mycket bra ny servad med ny olja, tändstift samt luftfilter. Den är även stylad med sidostöd ny blinkerglas med mera. Moppen har endast gått 450mil har bara kört till och från skolan. Ring för mer info, är sällan inne och kollar mailen så ring helst.
Nu är det dags att sälja min Aerox som jag lagt ner väldigt mycket tid på, denär från 2007, aldrig varit trimmad, allt är orgenal utan lacken som är proffslackad. Den har alltid stått i garage och alldrig körts på hösten ellervintern. den är i mycket bra skick både utanpå och inuti inte haft någraproblem med motorn. Ingår gör även en hjälm och ett godkännt lås med kätting.Inget byte. Ring vid intrese svara inte på mail. MVH Emil
Hej! Säljer nu min aerox pga bilköp... Den går väldigt bra i motorn och inga missljud. Det är 70cc Malossi MHR Replica : http://twostroke.se/product.asp?product=7802 Och effektrör Giannalli :http://twostroke.se/product.asp?product=12096 Och en 24mm förgasare på! Och polini variator och vikter. Det sitter en 12-platta på som kan tas bort om så önskas. Finns de något ni undrar över så skicka ett sms eller ring! :) Kan skicka mer biler på mail om så önskas! :)
Ska nu sälja min Yamaha Aerox årsmodell 2006 uttagen 2007 pga bilköp. Ej trimmad men har ställt in förgasaren så den inte bara går mkt bättre än helt original, utan förlänger även livslängden på motorn! Även lättare vikter och hårdare kopplingsfjädrar vilket förbättrar axxet lite. Låg jämt med min klasskompis aprilia sr50 ditech, alltså precis på den lagliga gränsen: 52 km/h Riktigt skön att köra. Bästa moppen jag har testat, väghållning och bromsar är fantastiska. Ett par repor såklart, blir helt enkelt så när den används. Pris kan diskuteras om du är trevlig. Inga byten!
Hallå. Säljer nu min Aerox som jag har lagt otroligt mycket pengar på! Det sitter en orginal 08a motor på den som inte rullat långt. Mopeden går konstigt och jag vet inte vad det är och har inte tiden att fixa det, Det kan vara att den inte är inställd helt. Där av priset. I övrigt en väldigt fin moped, Har väll en liten "Unik" look över sig. Låter bilden tala för sig själv.