Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox klass 2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min moppe pga. körkort. vinterpris, 5000kr prutat och klart. klass 2 moppe. Jag säljer moppen som den är. Trimm rör sitter på, originalröret följer med om man vill ha det. Styrlagret skulle behöva bytas om man tycker att det är äckligt att köra den som den är. (jag är van och tänker inte på det) Finns lite små skavanker men ingenting jag tänker på. Vill ni veta mer så är det bara att maila mig.
Hej säljer nu min Yamaha Aerox som är från 2005. Det är en klass 2/30 moped Moppen är i fint skick och har aldrig varit buskörd. Till Moppen får man med många olika saker som bl.a nästan en komplett motor. Fina nya kvalité däck. Mopeden har alltid stått inomhus i värmt garage. Endast seriösa köpare Ring,smsa eller maila för mer info. Pris 10000 eller högstbjudande. Ops blå mopeden till höger!
Tjenare, har en Yamaha aerox som jag nu ska sälja pga att jag är i behov av pengar. Vara: Yamaha Aerox Årsmodell: 99 uttagen 00 Mil: ca 600 med gamla cylindern, körd max 1 mil med den nya cylindern och kolven Pris: 12000kr Inga byten Varan/varorna återfinns i: Västerås Du kontaktar mig via: telefon Kan jag skicka varan?: nej Det är en väldigt fin moped, klass 2 dvs 30-moppe. Väldigt fina mönster i däcken. Nås på mailen dygnet runt samt sms, ring efter 16.00 eftersom jag går i skolan. Fler bilder kan skickas via mailen
Tjena, har en Aprilia SR50 årsmodell 00. Det är en Klass 2 moppe dvs en 30-moppe. Eftersom det är förgasar-modellen har den en liggande minarelli-motor precis som på YamahaAerox. Den toppar 65km/h. Typintyget finns samt två nycklar. Den är helt orginal och har endast används till skolan och tillbaks. Vid eventuellt byte kan jag tänka mig att mötas upp! Nås på mail och telefon. Dra ett mail eller mess när som men ring helst inte efter 23.00.
Hej. Säljer nu min Aerox för att den bara står och tar plats. Fungerar hur bra som helst, man tar sig dit man ska och det har aldrig vart några problem med den. Följer även med en hel hög med delar och en reservdelsmoped som är av samma årsmodell, lägger man ner lite tid så går den att få ihop också. Båda är klass 2 mopeder, alltså 30 moppe och papper finns på båda mopederna. Mera bilder kan skickas vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.