Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha aerox 08 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Yamaha Aerox - 08 är nu till salu.(Nypris 24.900) Mopeden köptes ny i april 2008Yamaha Center i Helsingborg. Den har sedan dess haft en ägare som skött den ordentligt och har alla papper i ordning. Yamaha Center har lackerat mellankåpan på styret från vit till mattsvart då vi tyckte det var betydligt snyggare. Mopeden har rullat 1471 mil och går som en klocka. Den har blivit servad enligt Yamahas rekommendationer och servades senast vid 1200 mil. All service är gjord av Yamaha Center i Helsingborg. För mer information eller fler bilder går det bra att maila eller ringa och vid intresse är det bara och ringa för att titta på den i verkligheten och provköra.
Jag har nu lagt ut en annons på min moppe, den ska säljas på grund av att jag håller på och tar körkort.Det är en Yamaha Aerox Race replica 08. Hämtade ut den i april 2008. Lite småstylad med, Nya dekaler, höjningssats, sidostöd och inflyttad regskylt. Just nu sitter ett leovince ZX avgassystem på, har även dragit Variator ringen och bytt vikter till 4:3 i variatorn. Kan byta tillbaka till allt original om så önskas. Kom med bud så diskuterar vi affären. Hör av er om ni viill ha mer information och bilder // Sebastian
hej, säljer min yamaha aerox 08. den är i fint skick förutom lite repor då ägarn innan ramlade med den. den är ej trimmad. priset på den är 7500:- men det kan kanske gå bra att jag sätter ner den lite om du är intresserad! kollar nästan aldrig mailen så ring eller smsa om du har några frågor/är intresserad utav den. det är inte min på bilden men det är så den ser ut! skickar bilder om du är intresserad!
säljer nu min aerox, Köpte den ny i april 08 och är enda ägaren. Mopeden har gått 720 mil och jag har bytt lite småsaker på den. Har till exempel satt på ett sidostöd, höjningsats och flyttat in skylden. Ni får självklart med alla originaldelar och även ett Abus kättinglås. Verkar detta intressant så får ni gärna höra av er så vi kan komma överens om en affär. Nypris 28.000 Mvh Sebastian
Hej, säljer nu min Yamaha aerox p.g.a. jag har tagit körkort och har ingen nytta av den då jag har egen bil. Mopeden har aldrig varit trimmad och har gått ca 950 mil. Elektroniken fungerar som den ska. Nyservad förra året och det enda som bytades var batteriet. Den har stått i värmegarage under alla säsonger. godkänt abus-lås + 2hjälmar ingår. Reg nummer: BRU006 bakdäcket är det enda som behöver bytas. Hör av er på telefon om ni är intresserade, mitt nr, 0709412965 Mvh Henrik Pålsson Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.