Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha c3 flygel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha TX-340

Hallands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på att köpa en ny 185cm flygel för 79900, ord pris 89900 då vi nu fått inn nya modeller. Ett mycket bra alternativ till Yamaha C3 för under halva priset. Mycket bra ton och anslags känsla. Har sålts mycket till församlingar och musikskolor. Passar även utmärkt i ett hem. I priset ingår 5års garanti , fri leverans 1st garantistämning och höj o sänkbar pall. Finns för omgående leverans Vi har sveriges lägsta priser på nya pianon och flyglar. Ring för mer information.
Storsäljaren Yamaha C3 flygel från 1979 finns nu till försäljning i vår verkstad. Flygeln har original hammare som intonerats så ljudet är spänstigt och fylligt, inte alls hårt och gällt som begagnade flyglar kan låta. Hela mekaniken är justerad enligt Yamaha riktlinjer. Ytskicktet är fint med lite repor på ovansidan. Flygel. är producerad i Japan. Andra tillbehör som hjul och klimatanläggning kan köpas till med rabatterat pris. Vi har kontakter för transport i Sverige.
Flygel av modell Yamaha C3 "Conservatory" säljes på grund av platsbrist. Instrumentet är tillverkat 1978 (serienummer D2810044). Köpt nytt av en nära släkting, som var kantor och klassisk amatörpianist. Instrumentet har hållits regelbundet stämt och underhållet sedan det köptes, ombesörjt av den ursprungliga ägarens arvtagare från och med 2002. Mekaniken separerades och genomgicks av auktoriserad pianotekniker 2011, varvid hammarytor slipades och filtar nålades. Servicejournal gällande underhåll och stämning finns tillgänglig. Instrumentet är i mycket gott skick, referenser finns.
Yamaha Conservatory C3, 183 cm från 1983 i utmärkt skick. Renoverad och kontinuerligt stämd och underhållen som konsertinstrument för kammarmusik av skicklig pianotekniker. Flygelöverdrag, flygelvagn och installerad klimatanläggning för jämn luftfuktighet ingår. Säljes till högstbjudande dock minst 75.000:-. Visas efter ö.k. på tel 0222/451 97, 070/532 83 90 Staffan Bergman. Slutet anbud skickas i kuvert märkt: "Anbud Flygel Yamaha C3" till Skinnskattebergs kommun, Ekonomichefen, Box 101, 739 22 Skinnskatteberg senast 20 maj.
Samick flygel mod. SG-185 i nyskick. Ett mycket fint instrument som låter lika bra som Yamaha C3 (nästan samma konstruktion och storlek). Genomgången och justerad av auktoriserad pianotekniker. 5 års garanti, pianopall samt fri frakt inom Stor-Göteborg ingår i priset. Strandell Art & Creativity erbjuder Er de bäst ljudande pianon och flyglar. Varje instrument som Ni köper av oss är personligen utvalt och rekomenderat av konsertpianist Tomasz Strandell.