Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha clavinova clp-350 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mitt piano efter avsvalnat intresse. Pianot är i gott skick och pianopallen på bilden medföljer. Det är ett elpiano av märket yamaha. Det är ett fullstort piano med 88 tangenter. Det finns fyra olika ljud att välja på. Det finns uttag för att koppla in hörlurar och två fotpedaler. Volymen går att reglera. På länken finns manualen för pianot: http://www.usersmanualguide.com/yamaha_audio/clavinovas_(digital_piano)/clp-350
Säljer nu mitt Yamaha Clavinova CLP-350. Notställ med belysning och pallen ingår.
Digitalt piano Yamaha Clavinova CLP-350 Advance Wave Memory (AWM) Perfekt piano modell för nybörjare eller avancerad, mycket bra ljud. Fullstort tangentbord med känsliga, viktade tangenter.5 ljud. 88 tangenter med anslagskänslighet. 2 pedaler. Står på ett bra och stadigt stativ. En ägare, väl underhållen.
Säljer ett Yamaha Clavinova CLP-350. Mycket fint skick! Pris: 1500kr
Yamaha Clavinova CLP-350 i utmärkt skick. Mycket välljudande och elegant elpiano både för nybörjaren och den erfarne. Det ger en mycket bra känsla i tangenterna som förmedlar intrycket av att spela på ett traditionellt piano. Det är cirka 12år gammalt med en ägare. Benstativet är demonterbart för lättare transport. Verkligen mycket för pengarna, priset gäller först till kvarn.