Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha jog r säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
Yamaha TX-340

Hallands län
Yamaha DSP-100

Jönköping
Yamaha NS-F700

Västra Götalands län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min Yamaha Jog R från 2005, (Eu-moped) pga att jag snart ska köpa bil. Mopeden är lätthanterlig och skön att åka med och jag haraldrig stött på några som helst problem med den. Dock finns några smårepor på mopeden. Nytt batteri finns. Hänglås och ett helt nytt bakdäck finns även om ni vill ha. Kontakta mig på: Mobil: 070 33 51 76 Hem: 798 86 78 Eller maila mig.
Hej jag skulle vilja bli av med min yamaha, pga att jag har köpt bil! Den har gått ca 700mil. Hastighetsmätarna funkar inte, men tror det är kabeln mellan framhjulet och mätarn som gått sönder. Inte så dyrt och laga tror jag inte. Och elstarten är trasig, men går fint och kicka igång den! Annars är den fel fri! Ring för mer info eller maila! Ring HELST.
Nu ska jag sälja pärlan pga av att jag ska börja med körkort. det är en yamaha jog r från 05. den är stylad med fotgaller, nytt styre, om lackerad, plus lite smått mer:) sen sitter det på ett metrakit effektavgasrör, v-ringen är dragen och pluggen bort tagen. det som är nytt på mopeden är: effektröret. fotgaller. ny variator. ny fotplatta. och mycket mer:) ring för mer information:)
hej! som rubriken lyderhar jag en eu moped av årsmodell 07 till salu, 900mil, den är i ett fint skick och startar lätt. endast sommar körd! finns lite småfix på den. sitter lite styling grejer på nu men kan fås med för en extra slant. (självklart finns orginaldelarna!) -en kylfläktskåpa -en Oversize kylfläkt för bättre kylning de riktigt varma dagarna - avgassystem från Kundo finns säkert något mer att berätta men kommer inte på något just nu OBS! dålig på att kolla mail!! Endast kontanter! Mvh Ingemar
Min älskade Yamaha JOG R ska nu säljas pga B-kortsinnehav. Den går som en klocka och har gjort sedan vi köpte den 09. Det har aldrig varit något krångel med den förutom att vi fick byta låset när nyckeln gick av. Den risken är därmed eliminerad. Körd sommar som vinter förutom i år. Automatisk växellåda, EU Moped 45 km/h Hör gärna av Er per telefon MVH Carro