Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha mt-09 säljes

Honda X8r

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha MT ABS
F
Sundsvall
Yamaha DSP-100

Jönköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamaha MT-09 Mätarställning: 0 mil Typ: Touring/Landsväg Info: Yamaha MT-09 är ett helt nytt motorcykelkoncept Med ett kompakt nytt chassi och med en ny kraftfull 3-cylindrig motor är denna nya generations prestandamaskin skapad för den som uppskattar karaktär och själ och en motorcykel som sticker ut från mängden. Hjärtat i denna maskin är en lätt 850 cc 3-cylindrig motor som levererar kraft och fantastiskt acceleration som får adrenalinet att flöda. Köregenskaperan är grymma och dynamiska. Den kompakta aluminiumramen och en relativt upprätt körställning gör allting mycket enklare - från körning i stadsmiljö till grymma turer en vacker söndagsmorgon. YAMAHACENTER SUNDSVALL
Yamaha MT-09 NYHET! Mätarställning: 0 mil Färg: GREY Typ: Touring/Landsväg Info: Yamaha mt09 är ett helt nytt motorcykelkoncept Med ett kompakt nytt chassi och med en ny kraftfull 3-cylindrig motor är denna nya generations prestandamaskin skapad för den som uppskattar karaktär och själ och en motorcykel som sticker ut från mängden. Hjärtat i denna maskin är en lätt 850 cc 3-cylindrig motor som levererar kraft och fantastiskt acceleration som får adrenalinet att flöda. Köregenskaperan är grymma och dynamiska. Den kompakta aluminiumramen och en relativt upprätt körställning gör allting mycket enklare - från körning i stadsmiljö till grymma turer en vacker söndagsmorgon. 115 hk - 85 Nm Lätt och kompakt Massivt och linjärt vridmoment Smidig och lätt aluminiumram Asymmetrisk CF gjuten aluminiumsving Monocross fjädring bak med horisontell stötdämpare Utmärkt ergonomi ger kontroll i alla lägen YCC-T och D-MODE elektroniska styrsystem 298 mm flytande bromsskivor fram med radiellt monterade bromsok Nya superlätta 10 ekrade aluminumfälgar Kommer att säljas i 4 olika färgalternativ. 0504-12012 info@tibromcservice.se
Yamaha MT-09 Mätarställning: 0 mil Färg: SVART Typ: Touring/Landsväg Info: Yamaha MT-09 är ett helt nytt motorcykelkoncept Med ett kompakt nytt chassi och med en ny kraftfull 3-cylindrig motor är denna nya generations prestandamaskin skapad för den som uppskattar karaktär och själ och en motorcykel som sticker ut från mängden. Hjärtat i denna maskin är en lätt 850 cc 3-cylindrig motor som levererar kraft och fantastiskt acceleration som får adrenalinet att flöda. Köregenskaperan är grymma och dynamiska. Den kompakta aluminiumramen och en relativt upprätt körställning gör allting mycket enklare - från körning i stadsmiljö till grymma turer en vacker söndagsmorgon.
Yamaha MT-09 Mätarställning: 0 mil Färg: GRÅ Typ: Touring/Landsväg Info: Yamaha MT-09 är ett helt nytt motorcykelkoncept Med ett kompakt nytt chassi och med en ny kraftfull 3-cylindrig motor är denna nya generations prestandamaskin skapad för den som uppskattar karaktär och själ och en motorcykel som sticker ut från mängden. Hjärtat i denna maskin är en lätt 850 cc 3-cylindrig motor som levererar kraft och fantastiskt acceleration som får adrenalinet att flöda. Köregenskaperan är grymma och dynamiska. Den kompakta aluminiumramen och en relativt upprätt körställning gör allting mycket enklare - från körning i stadsmiljö till grymma turer en vacker söndagsmorgon.
Yamaha MT-09 Mätarställning: 0 mil Färg: ORANGE Typ: Touring/Landsväg Info: Yamaha MT-09 är ett helt nytt motorcykelkoncept Med ett kompakt nytt chassi och med en ny kraftfull 3-cylindrig motor är denna nya generations prestandamaskin skapad för den som uppskattar karaktär och själ och en motorcykel som sticker ut från mängden. Hjärtat i denna maskin är en lätt 850 cc 3-cylindrig motor som levererar kraft och fantastiskt acceleration som får adrenalinet att flöda. Köregenskaperan är grymma och dynamiska. Den kompakta aluminiumramen och en relativt upprätt körställning gör allting mycket enklare - från körning i stadsmiljö till grymma turer en vacker söndagsmorgon.