Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha venture lite säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha pc2602m

Västmanlands län
Mumin

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

  Venture Lite drivs av en bränsleinsprutad tvåcylindrig Genesis® fyrtaktsmotor med överlägset bäst prestanda i klassen och är byggd med ett syfte: överlägset bekväm långfärdskörning. Med två på maskinen har passageraren bra stöd för fötterna och har dessutom justerbara värmehandtag. Det justerbara ryggstödet ser till att passageraren har bra stöd och mycket hög komfort. Behöver du ta med dig extra packning är det enkelt att ta bort passagerarsätet. Justera stötdämpningen bak vid körning med två personer eller ställ in den för smidig enmansåkning. Venture Lite har allt du behöver för rolig och avslappnad körning. SMARTCHECKPRISET 91,900 GÄLLER TILL 11-11-15
Superkampanj Rent köp 79,900:- (gäller ett begränsat antal maskiner) ord pris 96,900:- Venture Lite drivs av en bränsleinsprutad tvåcylindrig Genesis® fyrtaktsmotor med överlägset bäst prestanda i klassen och är byggd med ett syfte: överlägset bekväm långfärdskörning. Med två på maskinen har passageraren bra stöd för fötterna och har dessutom justerbara värmehandtag. Det justerbara ryggstödet ser till att passageraren har bra stöd och mycket hög komfort. Behöver du ta med dig extra packning är det enkelt att ta bort passagerarsätet. Justera stötdämpningen bak vid körning med två personer eller ställ in den för smidig enmansåkning. Venture Lite har allt du behöver för rolig och avslappnad körning.
Snöskotern är i mycket fint skick har endast gått 357mil. Driftsäker skoter som är billig att äga. Den har mestadels varit i vår fjällstuga i Lofsdalen. Dubbeldynan som är för 2 personer är även avtagbar. Reglerbara handtagsvärmare fram & bak. Reglerbar tumvärmare. 12 volt uttag. Stor pakethållare. Dragkrok. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill ha fler bilder. 58000:- eller bud.