Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha venture lite säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

  Venture Lite drivs av en bränsleinsprutad tvåcylindrig Genesis® fyrtaktsmotor med överlägset bäst prestanda i klassen och är byggd med ett syfte: överlägset bekväm långfärdskörning. Med två på maskinen har passageraren bra stöd för fötterna och har dessutom justerbara värmehandtag. Det justerbara ryggstödet ser till att passageraren har bra stöd och mycket hög komfort. Behöver du ta med dig extra packning är det enkelt att ta bort passagerarsätet. Justera stötdämpningen bak vid körning med två personer eller ställ in den för smidig enmansåkning. Venture Lite har allt du behöver för rolig och avslappnad körning. SMARTCHECKPRISET 91,900 GÄLLER TILL 11-11-15
Superkampanj Rent köp 79,900:- (gäller ett begränsat antal maskiner) ord pris 96,900:- Venture Lite drivs av en bränsleinsprutad tvåcylindrig Genesis® fyrtaktsmotor med överlägset bäst prestanda i klassen och är byggd med ett syfte: överlägset bekväm långfärdskörning. Med två på maskinen har passageraren bra stöd för fötterna och har dessutom justerbara värmehandtag. Det justerbara ryggstödet ser till att passageraren har bra stöd och mycket hög komfort. Behöver du ta med dig extra packning är det enkelt att ta bort passagerarsätet. Justera stötdämpningen bak vid körning med två personer eller ställ in den för smidig enmansåkning. Venture Lite har allt du behöver för rolig och avslappnad körning.
Snöskotern är i mycket fint skick har endast gått 357mil. Driftsäker skoter som är billig att äga. Den har mestadels varit i vår fjällstuga i Lofsdalen. Dubbeldynan som är för 2 personer är även avtagbar. Reglerbara handtagsvärmare fram & bak. Reglerbar tumvärmare. 12 volt uttag. Stor pakethållare. Dragkrok. Hör gärna av er om ni har frågor eller vill ha fler bilder. 58000:- eller bud.
Yamaha orginal enkelsits sportdyna. Ytterst lite använd! Svart och grå, snygg och i bra skick! Endast en liten skada på ca 4mm vid söm. Har lagt en 1-krona brevid och klippt in en liten bild. Inget som påverkar funktion och jag skickar inga bilder på det! Ska passa Yamaha XT XTC V-max ER Venture kanske även SRX SX-R m.fl. Kan hämtas i centrala Sollefteå eller Sundsvall PRIS 500 kr vid avhämtning PRIS 900 kr inkl. frakt oavsett var du bor Ring 070-2049372 mellan kl 08-21
Tjenare, Hade tänkt kolla om de finns nån som är sugen på min skoter. Känner att jag är klar med skoter har inte de suget för de längre. Lite info om maskinen har haft den i en säsong och den går kanon i motor har aldrig haft problem med den. Mätaren står inte på mer än 70mil. Ursäkta bilden är lite suddig. Ring om du har några frågor.