Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha xs 400 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamaha C-85

Skåne län
Yamaha RX V750

Östergötlands län
F

Tidigare annonser till salu

Har en motorcykel körbart skick men som stått avställd i många år. Blev aldrig något körkort så nu säljer vi bort den. Den har rullat 2772 mil. Har inget batteri till den men provköra kan ni göra med lånat batteri. Framhjulet har pyspunka så man får pumpa upp det ca var tredje dag. Men för övrigt funkar det mesta bra på den. Ring el mejla för mer info/bilder Motorcykeln finns i Skurebo utanför Långasjö
hallå säljer min mors gamla hoj som bara står i vägen, startar och går men är i behov av lite kärlek *Avställd (2006-06-19) *26KW *packväskor *37904 KM saker som skulle ha varit bytt *batteri *framdäck *kedja och drev Regnr LEL856 kom med ett bud OBS ja har inte tänkt att ge bort den. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Yamaha XS 400 ombyggd till Grussprätare, bobber, dirttracker. seriöst byggd och besiktad i detta utförande, "besiktningskit" i form av ljuddämparinsatser, reflex och backspeglar medföljer(monteras på ca en halvtimme). Saker som är gjort: -ombyggd instrumentering -kortad bakram -nya avgasrör -sänkt framgaffel(i kronorna) -stålomspunnen bromsvajer -rensad ram(passagerar fotpinnar mm) -miniblinkers -led bakljus -styre -lack, mattgrön m vita scallops och svart pinstripe(OBS ej garagelack) mm Mycket rolig och smidig hoj att köra, billig att äga.