Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha sr 400 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mätarställning: 4670mil Nästa besiktning: 2012-09-30 Service gjord mars 2011, olja, oljefilter, luftfilter, justerat ventilspel, justerat kamkedjespänning. Framgaffeln renoverad mars 2011, nya packboxar, progressiva fjädrar och olja. Styrlager bytt våren 2010. Nya bakstötdämpare hösten 2010. Utrustning som finns är ett par värmehandtag. Skickar med en bromsskiva och ett ok för högersidan för den som vill bygga om till dubbla skivor, ett par blinkers, en baklykta och nya ryckutjämnargummin. Det finns en liten skada på framstänkskärmen och rost på kedjeskyddet. Billig försäkring, Bilsport & MC Classica Lägg ett bud.
*Klassiker i fint originalskick* *Lättkörd mc på 30 hk, vikt 160kg *Mätarställning 3800 mil *Bytt batteri, drivpaket och däck vid 3500 mil *Billig i drift: 0,4 lit/mil, skatt 245:- *Skattebefriad 2012 *Halvförsäkrad hos Bilsport för 755kr/år *Nästa besiktning maj 2012 *Verkstadshandbok, Instruktionsbok *Reg nr: BDO 348 *Kan levereras till Nynäs eller Oskarshamn
En -82:a som är lite ombyggd med 4-kant sving och centralstötdämpare. Papper finns och alla avgifter är betalda men den är avställd. P=2900:- En fet svål sitter nu monterat men behöver ju inte ingå om det blir affär. Kan bli ditt för 1700:-, annars sparar jag det och har att titta på! Ett likadant kromat finns fram men inte fett! Modifierad Fatbob liknande tank som suttit på säljs separat, P=900:- Fint Caltex-märke att pryda mössan med finns till högstbj.
Säljer nu min SR p.g.a. för många motorcyklar. Motorcykeln får köras med begränsat A-kort (mellanklass). Något ombyggd, sportster-skärmar och sportster-baklyse. Styret ger cykeln caféracer känsla. Det sitter en Raask dragpipe på (mycket tufft ljud), original avgassystem följer med. Det finns också en liten "skjutspuck" till cykeln. Den går mycket bra och är i bra skick, dock ej besiktad för tillfället, innan besiktning behöver den ett par nya däck och vänster blinkers behöver fixas. Mycket trevlig att köra. Mätarställning 4600 mil. Skattebefriad. Ofta dålig mottagning på mobilen - skicka då ett mail eller så ringer jag upp!
Tillbakaflyttade fotpinnar till Yamaha sr 400. Jag köpte fotpinnsatsen ny och den är aldrig använd utan bara provmonterad. Säljer det för jag kände att café inte var mitt stuk, och när jag ville lämna tillbaka så ville inte företaget jag köpt av ta tillbaka dom. Jag har ingen nytta av dom, så det är bättre att någon där ute får användning av dessa. Har även ett set clip-on styre att sälja som inte heller kommer komma till användning.