Quantcast
Till salu inom: ”

yosemite bmx från biltema säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja min BMX med styrrotor 360. ,en jätte bra cykel som håller länge. Alla bromsar och allt i cykeln fungerar som de ska.(På bilden så har den Pegs men den säljs utan). säljer den pga att jag ej cyklar längre, men en person mellan 10 till 18 år kan använda den. kvitto finns och den är köpt på biltema för 2 år sedan för 1799kr. eftersom jag vill bli av med den så kan priset diskuteras och sänkas vid snabb affär.
Hej! Säljer min Yosemite Bmx eftersom jag inte använder den. Inköpt på Biltema år 2009, kvitto på det finns. Cykeln har alltid legat i källaren så den har ingen rost eller repor, Sitter ett klistermärke '' Wesc'' på ramen, går att ta bort. 2 st fotpinnar ingår. Har sprayat bakdelen med silver färg och lack. Den rullar felfritt. Smsa mig vid ett intresse. Mvh, Ado 0737344237 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Följande till salu: 1 Cykel Yosemite till 2-3åring. Inköpt Biltema mkt fint skick inkl stödhjul. 400 kr 1 Cykel Active BMX mkt gammal, omlackerad, utan stödhjul 150 kr Gunghäst begagnad men i helt fint skick. Lite målat på sadeln och mulen med silverpenna. Mankhöjd 55 cm!! 300 kr Sminkbord inköpt på Lekia, Lampa som lyser och spelar när man trycker på hjärtat. Fint skick, fön ingår, diverse småsaker. 200 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, jag har bestämmt mig för att sälja min BMX som jag handlade i Biltema för ca ett år sedan. tyvär har jag inte kvitto kvar. Cykeln funkar iaf perfekt och jag tar 500 kr för den!
Svart BMX, två år gammal. Allt är helt och fungerar.