Quantcast
Till salu inom: ”

yosemite cykel 28tum biltema säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

DAMCYCKEL

Umeå
Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en stabil stadscykel med fotbroms, Shimano navväxel och Shimano navdynamobelysning. Jag köpte denna för 1 år sedan men har inte fått användning för den. Det är en jätte fin cykel som är i bra skick. Modellen är den samma som på bilden men min är svart istället för silver. Info om cyklen: Rostskyddad kedja Ram: Stål Ramstorlek: 51 cm Framgaffel: Stel, stål Antal växlar: 3 Bakväxel: Shimano Nexus Växelväljare: Shimano, vrid Frambroms: V-broms Bakbroms: Fotbroms Kedja: KMC antirost Sadel: Biltema Däck: 700Cx38 Pedaler: Wellgo Lyse: Navdynamo Vikt: 18 kg Övrigt: Skärmar, pakethållare, stöd, belysning, ringklocka. Pris: 1800
Helt ny och oanvänd cykel av märket Yosemite köpt på Biltema. Storlek 28", dam. Den är enväxlad, har fotbroms, stöd, pakethållare, skärmar, rostskyddad kedja, ringklocka och reflex. För mer utförlig information se http://www.biltema.se/sv/Fritid/Cykel/Cyklar-och-vagnar/Dam/Singlespeed-28-271300/ Cykeln är fortfarande förpackad i kartong och nypriset på Biltema är 1499:-. Ihopmonterad på Biltema är priset 1750:-. Priset för denna är 1200:- och vid snabb affär monterar jag gärna ihop cykeln innan upphämtning! Kvitto finns. Cykeln upphämtas i Linköping city.
Yosemite damcykel i riktigt bra skick. Jag har haft den till jobbet men har köpt bil nu så den används inte längre. Det är en biltema cykel. Den är 3växlad i bakhjulet och har 28tum hjul med bra däck. Lysen finns också. Fram sitter lyset i navet. Lås (fastmonterat). Fot och handbroms. Vill ha 1200 för den.
Yosemite Distance 28 tum Damcykel 21 växlar. Köpt på biltema 2010 ej använd.
2 år gammal svart cykel av märket Yosemite i fint skick säljes, endast använd i 1 år pga boende utomlands. 3 växlar, 28", fotbroms, handbroms, pakethållare, cykelkorg, navdynamo. Fräsch cykel helt enkelt som fungerar perfekt till vardags! Köpt på biltema för 2300 kr, och jag säljer den nu för 1100 kr.