Quantcast
Till salu inom: ”

yosemite cyklar 26tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer 2 st identiska biltemacyklar av denna modell. Cyklarna är inköpta 2007 men sparsamt använda och i mycket bra skick. Fjädrat chassi, passar bra både på asfalt och off-road. Följande tillbehör följer med båda cyklarna: - Belysning - Reflexer - Ringklocka - Sadelskydd i silikon - Cykelpump monterad på chassi - Lås i bra kvalitet med dubbla nycklar - Cykelstöd - En extra slang - Hjälm om så önskas Till en av cyklarna medföljer en sadelväska och till den andra ett reparationskit för däck. Nypris c:a 2500 kr/st (med tillbehör). Säljes för 800 kr/st. Kvitto finnes. Säljes tillsammans eller var för sig.
Säljer en Flickcykel Yosemite 20 tum med 3 växlar i gott skick. Pris 400 kr Säljer även en pojkcykel Gitane 26 tum med 18 växlar även den i gott skick. Pris 900 kr
Hejsan jag har en mycket fin herr cykel 28'' från märket Yosemite som är 2år gammal. nypris 3999:- säljes för 1800:- Bilder kan skickas En damcykel 26'' som är 2år gammal, från märket Yosemite. Nypris 2999:- säljes för 1500:- Har även en MTB från märket Merida 24'' Endast 3år gammal. Denna cykel kostade ny 6999:- säljes för 2300kr. Bilder kan skickas Alla cyklar är mycket lite använda och i mycket fint skick. Vid köp av alla cyklar kan man givetvis ordna ett paket pris.
Säljer en välvårdad flickcykel av märket Yosemite då dottern växt på längden. Cykeln är på 26 tum och har lås och är 3-växlad. cykeln är 2 år gammal men är inte använd så mycket. Nypriset med låset var ca 2100 kr men vi säljer den för 1000 kr. Utöver detta så har vi har en cykelförsäkring via solid försäkring värde 195.00. Den är försäkrad till juli 2014. Missa inte detta klipp.
Hej Säljer en cykel av märket Yosemite. Enkel 26" cykel med stor ram så passar även den medellånge. Stora bekväma ballonghjul och bakbroms. En bra cykel för billig peng Cykeln kommer från en cykelrensning i fastighet där ej uppmärkta cyklar ställs undan i 3månader. Istället för att slänga användbara cyklar åker de som används ut på blocket för en billig peng. Jag lämnar kvitto med pers.nr Först till kvarn, som det heter. Ring hellre än att sms:a eller maila, det blir så mkt enklare då. mvh// Fredrik