Quantcast
Till salu inom: ”

äkta stella mccartney väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chanel väska

Linköping
Väska

Karlskrona
F

Tidigare annonser till salu

Övrigt, stl. One size, dam Säljer min Stella McCartney väska som jag köpte på Stella Mccartneys butik på Fulham road i London. Den köptes i Januari 2013 och är använd väldigt få gånger, den ser därför i princip ny ut. Modellen heter "Falabella" medium och är i en mörk orange färg. Original pris är 750 pund (cirka 8100kr), jag säljer min för 4800kr. Självklart är väskanäkta.
Säljer min superfina Stella Mccartney väska modell Falabella, det är den största modellen och väskan rymmer mycket. Använd några månader, så i fint skick. Kan tänka mig att byta den mot den mindre modellen eller mot någon louis vuitton neverfull. Köpt på NK i Göteborg, självklart äkta. Dustbagen följer med! Nypris: ca 10 000kr Skickar väskan spårbart eller möts upp i Göteborg.
Säljer min Stella McCartney Beckett faux leather shoulderbag. Svart super snygg och lyxig väska. Populär och ombloggad. Kan användas som både axelväska och kuvertväska. Det finns en liten plånbok i som sitter fast med en rem. Köpt av en tjej som jobbat på Stella McCartney butiken. Givetvis äkta. Hon har använt den en gång så den är i superfint skick. Se bilder. Behöver pengar till mitt bröllop och är tvungen att sälja av lite grejer. Skynda fynda! Nypris drygt 9000kr. Säljs för 4900kr Hämtas i linne eller skickas mot portokostnad