Quantcast
Till salu inom: ”

äkta prada väska säljes

Stor resväska

Norrköping

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Väskor original (äkta) säljes. Knappt använda och mycket välskötta. 1. Prada väska, inkl dustbag, nypris 10.000kr. Pris. 4.000 kr. 2. Gucci Vintage Original Pris.1000. 3. Vit skinn DKNY inkl dustbag, Pris.1.200 kr. Beige DKNY, Pris. 800 kr. 4. Boots i skinn stl 41. Pris 800 kr. Vid övriga frågor hör av er och priset kan diskuteras. Kontakt endast via telefon. Katarina Z T
Säljer en original väska från Prada (ITA) och en original väska från Emanuel Ungaro (FRA), som jag köpt i Italien. Väskan från Prada är i mycket gott skick, har använts ett fåtal ggr. Väskan från Emanuel Ungaro är helt ny och aldrig använd. Båda två: 500:- Styckpris: Prada: 300:- Emanuel Ungaro: 300:- Jag möter gärna upp om du vill se. Eventuell frakt betalas av köparen.
Prada clutch väska i svart skinn. väskan har två innerfickor en med Prada ingraverat. Mått: 34 cm x 23 cm x 8 cm Endast använd ett fåtal gånger, ser väldigt ny ut. Köpt på Nathalie Schuterman för ungefär 3 år sedan. Nypris: 8995 kr Har inget kvitto kvar, men kan följa med till butiken och bekräfta att den är äkta.
Övrigt, stl. One size, dam Nu ska jag sälja min fina väska från Prada. Jag köpte den för en månad sedan när jag var i Italien! Den är oanvänd och jag säljer den mycket biligare än vad jag betalade för! Nu har du möjlighet att göra ett riktigt klipp och äga en ny, snygg och äkta Prada väska för 4000:- sek. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag säljer nu min fina prada väska. Självklart är den äkta. Fick den i födelsedagspresent av mitt nuvarande ex (har dessvärre inget kvitto) och därför har jag valt att göra mig av med de grejer jag har (andra saker kommer upp i annan annons) andra bilder kan mejlas Ena kanten i mobilfickan har gått upp i väskan men går lätt att fixa utan att det behöver synas samt en knappt synlig rispa i väskans kant därför kan pris diskuteras! Hör gärna av er det är först till kvarn. Mvh Angelina