Quantcast
Till salu inom: ”

ångtvätt tv shop säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fender Strata 2006 USA - tillverkad på Fenders 60 årsjubileum med rak och härlig lönnhals och bensadel , med Fender US Custom Shop MC (Modern Classic) mickar -med lite märken och dings-inget farligt- säljes från gitarrsamling. Låter mycket bra utan förstärkare också, riktigt tight, men låter förstås ännu mycket bättre inpluggad! Rigtigt bra Fender tvang! Lättspelad och justerad med låg action, Elixir 0.11 strängar. Halsen är nerslipad och omlackad med en tunnare lack för ännu bättre ljud. Kroppen är lackad med en lite mattare tunnare lack (vintage)- originallack. Spelar country eller hårdrock och allt däremellan. Jag har använt den till blues. Hardcase ingår naturligtvis. Enda bytet som är intressant är akustisk: Taylor, Martin ev Ovation.Förstärkare: Mesa Boogie Express, eller Lone Star 50, nåt med class A. Inget 100w monster. I så fall lägger jag pengar emellan givetvis.
Säljer min metalgura #1 pga att jag nästan aldrig spelar någon metal längre så den får inte den speltiden den förtjänar. Den har genomgående hals, 2 stycken EMG-81, svaj från Floyd Rose, 2 x volym 1 x ton och Gotohstämskruvar. Halsen är i lönn med gräppbräda i rosenträ med de karaktäristiska döskalleinläggen. Kroppen är i al. Gitarren är byggd i ESPs custom shop och är alltså en helt annan gitarr än den vanliga standardmodellen. Gitarren är inköpt 2004 och är hyfsat sparsamt spelad på, aldrig giggad. Den har lite bältesrepor på baksidan, lite plektrumdrag och tyvärr en liten lackskada på framsidan (som tyvärr inte syns på bilden för att remmen hänger över den, maila om du vill ha fler bilder). Kan tänka mig att laga skadan åt en köpare men lägger ut den i originalskick först. Skadan är ungefär 3 mm bred. Ring eller maila om du är intresserad eller har några frågor.
Tänk dig ljudet och utseendet (Nocaster blonde) av en 1950-tals tele och spelbarheten av en modern telecaster, då får du fram denna gitarr. I grunden en Nocaster NOS men med flera förbättringar som Fender custom shop gjort bl.a 9,5 radie, medium jumboband och 1/4 sågad hals. Vikten är trevliga 3,2kg. COA och allt annat som ska ingå kommer med. Tweedcase medföljer. Skicket är så nära nyskick det går att komma. Maila för mer info. Letar du efter andra kvalitetsgitarrer kan det vara en bra idé att kolla utbudet i USA. Suhr, Gibson, Vinetto, Collings, Jackson USA, Charvel USA, Music man, PRS mfl går ofta att hitta till bra pris. På wwww.musicimport.weebly.com finns mer info och importtips.
Till salu en Fender Stratocaster Custom Shop 1959 re issue som släpptes 2006 i en limiterad utgåva om 12 st i 12 olika färger (de färger som fanns tillgänglige 1959) för att fira införandet av rosewood greppbräda. Gitarren är i relic utförande vilket innebär att plektrum skyddet är mintgrönt, och all mekanik är aningen rostig. Färgen är dakota red (som enbart går att få i custom shop) Kroppen är av al och mickarna är custom wound fat 50s. Gitarren är helt oanvänd, enbart test spelad. Original limited edition case med all case candy oöppnad. Aldrig reggad hos custom shop så du kan regga dig som första ägare. Köpt i början på Januari hos Musikbörsen för 30 000kr, listpriset var 47 000kr. Originalkvitto samt ett presentkort på börsen på 400kr medföljer. Livstids garanti. Passa på att göra ett klipp på en legendarisk gitarr. 22 000kr