Till salu inom

"2 golden retriever valpar säljes"

Eskilstuna
Idag

Valpar väntas

15 000 kr
Blocket.se
Västerås
Idag

Hane för parning

1 000 kr
Blocket.se
Torsås
Idag

Valpar - maremma / maremman...

15 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Pommchi valpar

22 000 kr
Blocket.se
Katrineholm
Idag

BC blandras hanvalp

14 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Idag

Pomme blandning

22 000 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Tommy Armour Golden scot

500 kr
Blocket.se
Tomelilla
Idag

Labrador valp

28 000 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

Cheval Liberté - Gold 3 med...

95 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hisingen

Golden retriever valpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Golden retriever valpar med mycket färg för den som önskar en aktiv familjemedlem Födda 15 april, leveransklara tidigast 11 juni vid 8 veckors ålder enligt SKK:s & GRK:s regler Valparna är efter SE VCH Ippika`s Schönste Rotgold & LP 1, LP 2 Doubleuse Half Pipe Båda föräldrarna är naturligtvis fria på höfter, armbågar, ögon och är MH beskrivna Valparna är vid leverans *Vaccinerade *Avmaskade *Veterinärbesiktigade *Dolda fel försäkrade *Id-märkta med chip *Registrerade i SKK, stamtavla medföljer Valpträffar & valpkurs anordnas Kennel Ippika´s Uppfödning av rasen sedan 1993 Intresserad av valp, ring Helena 0706-59 78 78 Marianne 0707-92 12 24
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kristianstad

Gosiga blandisvalpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu är det snart dags för våra 9 små valpar att flytta. Mamma är golden retriever och pappa är schäferkorsning. Det finns 3 ljusa hanar, 3 ljusa tikar och 3 svarta tikar. Födda den 8 dec 2012 och kan flytta den 2 februari. Valparna är födda och uppvuxna inomhus. Välkomna att ringa eller maila för mer information. Sms vid 1:a kontakt går också bra! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 500 kr
Blocket.se

Sötaste Golden retriever valpar.Ring. Ej mejl

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Obs det går inte att mejla! ring eller smsa 0721647447 2 hannar kvar, 3 mån gamla. Rumsrena. Måste flytta omgående pga utlandssemester. klara för leverans Valparna är så klart: ¤ Veterinärbesiktigade ¤ Vaccinerade ¤ Avmaskade 3ggr. ¤ Chippmärkta ¤ Vana med katter Obs. Endast seriösa köpare, tack. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bjuv

Golden retriever valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Härliga goldenvalpar efter meriterade friska föräldrar födda 26 januari och klara för att flytta. Mamma Bea är B på sina höfter,fria armbågar ögonlyst ua, utställningsmeriterad och har godkänt BPH (mentalbeskrivning). Pappa Yogi är Utställningschampion, A på sina höfter, fria armbågar, ögonlyst ua och är testad för PRA 1 och 2, vilket innebär att valparna ej kan drabbas av detta. Valparna är över 8 veckor och leveransklara, det finns en hane och en tik kvar. Jag är medlem i Goldenkubben och kullen följer deras regler. Fullständiga SKK-garantier. Är du intresserad, ring så berättar jag mer. Mer info finns också på magriss.se
10 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Eksjö

Golden Retriever valpar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En tik och en hane har vi kvar, de är helt ljuvliga efter sunda och trevliga föräldrar. Våra valpar är uppfödda i hemmiljö, är vana med normalt vardags liv då de bor och växer upp med oss. Den 2 oktober var de 8 veckor. De är avmaskade 3ggr, vaccinerade, besiktade, doldafelförsäkrade i 3 år och registrerade i SKK (Svenska Kennel Klubben). Vill ni veta mer är ni välkomna att höra av er. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
12 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj