Quantcast
Till salu inom: ”

golden retriever hane till avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

På grund av tidsbrist måste vi sälja våran goldenhane på 4år. Han är ljus i pälsen och en underbar hund på alla vis. Ser gärna att han kommer till en barnfamilj då han är väldigt barnkär. Funkar att ha till avel då han har ett bra psyke och utmärkta höfter och armbågar. Även ögonlyst Ua och har ett testikelintyg. Hör av er via Mejl och berätta vad ni har att erbjuda honom, så hör vi av oss om det låter intressant. Ser gärna att ni bor nära Jkpg men inget krav. Mvh Isabelle m.familj
Balu är en 1 1/2 årig underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig Golden Retriever hane med stamtavla och reg i SKK. Han har en mycket vacker gyllenbrun päls. FRI Röntgad HD: A ED :0 = UA Ögonlyst = UA Balu parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. 1000:- i språng avgift därefter priset för en valp. (Går tiken tom ingår en omparning)
Balu är född 22/2-2011 och är en underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig GoldenRetriever hane med stamtavla och reg i SKK. Han har en mycket vacker gyllenbrun päls. FRI Röntgad HD: A ED :0 = UA Ögonlyst = UA Balu parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. 1000:- i språng avgift därefter priset för en valp. (Går tiken tom ingår en omparning) Vi bor i Fegen
Ozzy är en underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig Golden Retriever hane med stamtavla och reg i SKK. Han har är mycket vacker hanne som älskar allt och alla!han är många finna valpar efter sig FRI Röntgad HD: A ED :0 = UA Ögonlyst = UA ozzy parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. 1000:- i språng avgift därefter priset för en valp. (Går tiken tom ingår en omparning)
Cody är en sjuårig underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig Golden Retriever. Han har en mycket vacker gyllenbrun päls. Cody är höft- och armbågsröntgad utan anmärkning. Han är född på en kennel i Ohio, USA, och är lite större än de flesta Golden i Sverige. Cody har många champions i släkten och är registrerad i American Kennel Club (AKC). Stamtavla från AKC finns. Cody parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. Han har fått flera stora valpkullar. Språngavgift 1000 kr plus 500 kr per valp.