Quantcast
Till salu inom: ”

golden retriever hane till avel säljes

Tsakiridis

Norrbottens län

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kondingar

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Balu är född 22/2-2011 och är en underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig GoldenRetriever hane med stamtavla och reg i SKK. Han har en mycket vacker gyllenbrun päls. FRI Röntgad HD: A ED :0 = UA Ögonlyst = UA Balu parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. 1000:- i språng avgift därefter priset för en valp. (Går tiken tom ingår en omparning) Vi bor i Fegen
Ozzy är en underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig Golden Retriever hane med stamtavla och reg i SKK. Han har är mycket vacker hanne som älskar allt och alla!han är många finna valpar efter sig FRI Röntgad HD: A ED :0 = UA Ögonlyst = UA ozzy parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. 1000:- i språng avgift därefter priset för en valp. (Går tiken tom ingår en omparning)
Cody är en sjuårig underbart snäll, stabil, lekfull och frisk renrasig Golden Retriever. Han har en mycket vacker gyllenbrun päls. Cody är höft- och armbågsröntgad utan anmärkning. Han är född på en kennel i Ohio, USA, och är lite större än de flesta Golden i Sverige. Cody har många champions i släkten och är registrerad i American Kennel Club (AKC). Stamtavla från AKC finns. Cody parar sig gärna med både Goldentikar och tikar av andra raser. Han har fått flera stora valpkullar. Språngavgift 1000 kr plus 500 kr per valp.
hane 11 månader, söker nytt hem. Ej för avel. Fungerar bra ihop med andra hundar; hanar som tikar. Är en pigg och alert hane som gillar och träna. Simmar o apporterar har även spårat lite grann. Säljs av uppfödaren. Reg i SKK, vaccinerad, chipsmärkt, försäkrad, kommer vara veterinärbesiktad vid köp. PRIS: 6000kr Vid intresse ring 070-6513740 OBS! Vi svarar inte på dolda eller privata nummer
Chivaz är en oerhört snäll, lekfull & charmig Golden Retriever-kille som fyller 2 år den 1 juni. Han har vuxit upp i en barnfamilj med småbarn och han är van vid tuff behandling utan att göra några som helst utspel. Han är en mycket vacker hane med stamtavla (reg.nr: SE42773/2012) och han kan mycket väl användas till avel. Han är vaccinerad och ID-märkt med chipp. Han säljes på grund av att vår dotter blivit allergisk. Vid intresse, skriv ett mail och berätta vad du har att erbjuda vår älskade Chivaz.