Quantcast
Till salu inom: ”

akustica 758008 stålsträngad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har länge varit sugen på en stålsträngad akustisk för låtskriveri och mesig sång. Vill max betala 4000:- och helst mindre. Kraven jag har är: *Lättspelad (så man inte sitter där med elgitarren ändå) vilket innebär human stränghöjd. *Låter OK. Behöver inte vara det mest välljudande vi hört, men den får inte låta illa. Önskemål: *Cutaway men det är inget krav. Inbyggd mick vore kanske bra, men inte nödvändigt. Nån som har något i gömmorna? Kan också ta emot tips på modeller även om du inte själv har någon att sälja.
Här är en av de absolut bästa nybörjarpaketen vad det gäller stålsträngad gitarr. Gitarren är en Fender CD-60, westernmodell i antingen svart eller sunburst. DVDkursen är den bästa vi kollat, enkel o på riktigt. Du lär dig att spela på Amerikanskt vis. Stämapparaten fungerar perfekt. Extrasträngarna kan va bra o ha när man spelat timme in o timme ut. Axelbandet för dom rätta poserna. Plektrum kan man aldrig få för många av. HÄR HAR DU HELT ENKELT DET BÄSTA ERBJUDANDET VAD DET GÄLLER STÅLSTRÄNGAD NYBÖRJARGITARR. BESTÄLL GENAST FRÅN OSS PÅ HELGES HÅLA.
Jag säljer av en fin gitarr som inte längre får plats i det ständigt växande gitarrstället. :) Det är en stålsträngad av märket Acustika som jag köpte runt 2007 i en musikaffär i Bollnäs för strax över 1000-lappen. Stränghöjden är justerad och det sitter halvnya Martinsträngar på så det är bara att sätta igång. Kan hämtas och provspelas på Kungsholmen i Stockholm. Det finns tyvärr inget case med men det går ju alltid att packa in den i något om den ska fraktas. Hör av dig så löser vi det!
Från vänster på bilden: Aria A-551, nylon, Pris. 650:- Akustica mod.758008, stål, Pris. 600:- Ibanez GA-30, nylon, Pris. 750:- Yamaha C-40, nylon, Pris. 650:- Cataluna DG-30, stål, Pris. 650:- Almirez C-121, nylon, Pris. 750:-
Lite enklare modell säljes Funkar bra att spela på. Modell: Akustica 758008 Medföljer ett fodral också.