Allt till salu inom "akustica 758008 stålsträngad"

Sortering:
Tanglewood TWCR Crossroads
Umeå
Idag

Tanglewood TWCR Crossroads

900 kr
Blocket.se
Gitarr
Norrköping
Igår

Gitarr Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Gitarr  ·  Dalarnas län

Letar stålsträngad acke

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 år
Har länge varit sugen på en stålsträngad akustisk för låtskriveri och mesig sång. Vill max betala 4000:- och helst mindre. Kraven jag har är: *Lättspelad (så man inte sitter där med elgitarren ändå) vilket innebär human stränghöjd. *Låter OK. Behöver inte vara det mest välljudande vi hört, men den får inte låta illa. Önskemål: *Cutaway men det är inget krav. Inbyggd mick vore kanske bra, men inte nödvändigt. Nån som har något i gömmorna? Kan också ta emot tips på modeller även om du inte själv har någon att sälja.
123 kr
Diskant.se
Musikinstrument  ·  Växjö

Stålsträngad gitarr, Fender CD-60 bonuspaket

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Här är en av de absolut bästa nybörjarpaketen vad det gäller stålsträngad gitarr. Gitarren är en Fender CD-60, westernmodell i antingen svart eller sunburst. DVDkursen är den bästa vi kollat, enkel o på riktigt. Du lär dig att spela på Amerikanskt vis. Stämapparaten fungerar perfekt. Extrasträngarna kan va bra o ha när man spelat timme in o timme ut. Axelbandet för dom rätta poserna. Plektrum kan man aldrig få för många av. HÄR HAR DU HELT ENKELT DET BÄSTA ERBJUDANDET VAD DET GÄLLER STÅLSTRÄNGAD NYBÖRJARGITARR. BESTÄLL GENAST FRÅN OSS PÅ HELGES HÅLA.
1 495 kr
Blocket.se

Fin akustisk gitarr - akustica stålsträngad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Jag säljer av en fin gitarr som inte längre får plats i det ständigt växande gitarrstället. :) Det är en stålsträngad av märket Acustika som jag köpte runt 2007 i en musikaffär i Bollnäs för strax över 1000-lappen. Stränghöjden är justerad och det sitter halvnya Martinsträngar på så det är bara att sätta igång. Kan hämtas och provspelas på Kungsholmen i Stockholm. Det finns tyvärr inget case med men det går ju alltid att packa in den i något om den ska fraktas. Hör av dig så löser vi det!
500 kr
Blocket.se

Akustisk Gitarr Nylonsträngad Stålsträngad

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Från vänster på bilden: Aria A-551, nylon, Pris. 650:- Akustica mod.758008, stål, Pris. 600:- Ibanez GA-30, nylon, Pris. 750:- Yamaha C-40, nylon, Pris. 650:- Cataluna DG-30, stål, Pris. 650:- Almirez C-121, nylon, Pris. 750:-
600 kr
Blocket.se

Stålsträngad gitarr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Lite enklare modell säljes Funkar bra att spela på. Modell: Akustica 758008 Medföljer ett fodral också.
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj