Quantcast
Till salu inom: ”

fender squier showmaster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte sälja mina el gitarrer och mitt dubbeltramp. Gitarr 1: Är en Gibson SG Red devil, den är röd lackerad och har ett svart plecktrum skydd. Denna gitarr säljes med ett gigbag. Priset på denna gitarr är 2000:- Gitarr 2: Är en Fender squier showmaster detta är en perfekt nybörjar gitarr. Denna gitarr säljs med förstärkare och en gigbag och en gitarr kabel på ca 5m, för 1700:- Dubbeltrampet är ett bigbeat tramp och för detta vill jag ha 1500:- billigare vid snabb affär!
Squier by Fender, model Showmaster, i en väldigt snygg metallicblå färg säljes tillsammans med förstärkare Fender Frontman 15G. Förstärkaren har audio in för möjlighet att spela till din favoritmusik, hörlursutgång samt drive effekt för att dista till ett rockigare ljud. Vidare ingår även en extrauppsättning strängar, en bättre lyxigare gitarrkabel samt stämapparat, allt från den kända tillverkaren Fender. Både gitarr och förstärkare är väldigt lite använda och i mycket gott skick. Nypris totalt nästan 3000kr säljes nu för hälften och endast som ett paket, gitarr och förstärkare.
Säljer nu min, i princip, oanvända elgitarr. Märke: Squier Showmaster by Fender. Till den följer även reservsträngar till respektive antal strängar det finns på den, alltså 6 st. Det följer även med ett fodral av märket Ibanez, en förstärkare av märket Fender, med respektive kablar, en "wham" spak (tror det heter så), ett axelband, 2 plektrum, en dvd "lära dig spela gitarr", insexnycklar och ett stöd som du kan ställa gitarren på. Detta säljer jag för 1980 kr eller högst bjudande. För snabb affär, 1880
Säljer min elgitarr med tillbehör på grund av minskat intresse. Allt är i nyskick, knappt använt. Det som ingår i priset (800kr) är: - Fender Squier Showmaster (gitarr) - Fender Frontman 15G (förstärkare) - Gitarrställ för elgitarr - Notställ - Extrasträngar i stål av märket Fender - "Getting started" DVD - Instruktionsbok Finns att hämta i centrala Uppsala. Vänliga hälsningar Emma
Säljer nu min Squier Showmaster by Fender pga att jag aldrig använder den (har spelat på den ca 5 ggr). Den är helt ren från märken och repor då den stått i fodralet hela tiden. Det som tillföljer är: Squier Showmaster Fender-Gitarren (såklart). Förstärkare av märket Fender. Gitarrfodral av märket Ibanez. Gitarr-stativ/hållare. Kablar till gitarr och förstärkare. 6 st reservsträngar. Insexnycklar. Dvd-skiva "lära sig spela gitarr" (för de som vill ha det). Allt detta säljer jag för 1590 eller högst bjudande.