Quantcast
Till salu inom: ”

akvarium 250l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vårar akvarium då vi inte längre har användning för det. Måtten är 45x45x125 vilket ger 250L. Med akvariet medföljer ljusramp, täck skivor på ovansidan och även en stålbänk med 6 ben. Det finns även möjlighet att köpa till pump ( som är nyköpt och har enbart används i ca 1 månad ) och lite annat tillbehör så som dekorationer, håvar, .m.m Pris: Akvarium 500:- Pump 500:- Tillbehör 100-300:-
Hej har ett akvarium ståendes mycket fint glaset på framsidan är välvd. Svart möbel ingår dock har listen på framsidan lossnat men går att fixa för den händige. massa tillbehör ingår vatten pump, doppvärmare m.m. måtten på den är: Bredd 1.20cm Djup 40cm sen höjden är 113cm (akvariet 50cm & bänk 63cm) Dock har locket samt belysningen gott sönder går att köpa nytt i zoobutiker. hade tänkt mig 1000kr (pump värd ca 1.500 kr medföljer) men kom med ett bud då den bara står och tar plats
Säljer nu ett akvarium på 250 liter med en silvrig aluminiumram + ställning. Ljusrampen ingår samt glastäckskivorna, en pump och om det önskas så kan även en doppvärmare ingå men jag kan inte garantera att den funkar som den ska då den har legat ett tag. måtten på akvariet är 110cm*45cm*45cm och höjden inklusive ställningen och ljusrampen är 110cm. Priset blir 900 jämt oavsett vad du vill ska ingå.
Nu säljer jag mitt akvarium som har använts i mindre än två månader då vi tröttnade. Akvariet är i princip helt nytt. Allt du behöver kommer med (även väldigt fina dekorationer och stenliknande bakgrund i akvariet). Även allt du behöver för att göra rent akvariet kommer också med, det enda som fattas är vatten och fiskarna förstås! Priset på allting sammanlagt gick på cirka 8000 kr!
Nu måste jag sälja mina akvarium pga flytt till annan ort. 1. 250liters akvarium med svart möbel du får med Grus Pump doppvärmare Hade tänkt mig 1700kr 2. Mindre akvarium osäker på storlek Du får med Grus pump doppvärmare 500kr Om du vill köpa båda akvarium får du allt för 2000kr vill bli av med allt så snabbt som möjligt pga av flytten.