Allt till salu inom "alaskan malamute"

Sortering:
Baloo
Linköping
12 dagar

Baloo

11 000 kr
Blocket.se
Belissimo
Linköping
12 dagar

Belissimo

11 000 kr
Blocket.se
Blandras valpar
Robertsfors
15 dagar

Blandras valpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
leonberger-schäfer-malamute
Linköping
Idag

leonberger-schäfer-malamute

11 000 kr
Blocket.se
alaskan malamut
Falun
19 dagar

alaskan malamut Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 9

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Heby

Alaskan malamute 4år

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Måste nu tyvärr omplacera våra malamute hane pga flytt till lägenhet och tidsbrist. Han är en jätte snäll hund som går ihop med allt och alla.Han är van vid små barn,hund och katter.Han älskar att va ute,speciellt i snö,därför ser vi gärna att han kommer nånstans där han har möjlighet att vara ute så mycket som möjligt. Han har en fin stamtavla och är en otroligt go hund. OBS..de är en stor hund,71 i mankhöjd. Endast seriösa behöver visa intresse. Vid intresse ring eller maila. hunden är över 8 veckor.
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vansbro

Hund utlånas på foder

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Hunden Bamse söker nu en fodervärd under en längre tid. Han är född 18 juli 2010 och är en blandras av Canadian timberwolf, alaskan malamute och australian shepherd. Bamse kräver en fast hand och ska komma till någon som har haft hund förut. Han tycker inte om små barn och kan inte bo tillsammans med andra hundar. Helst vill vi att han ska komma till någon som kan aktivera honom på rätt sätt och han ska ha dagliga promenader och få vara ute mycket, vilket han tycker om! Helst ska han komma till någon i närheten, då vi kommer att hälsa på honom och se hur han har det under tiden han är utlånad. Ring för mer info.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Flen

Alaskan Malamute tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En tik född 2011 mycket tillgiven och kelig , vill vara med överallt och van vid andra hundar. Inget dragämne alls i hunden utan hon vill vara sällskap och få gå med på skogspromenader alternativt cykla. Vill INTE vara ensam hemma på dagarna. Van att vara både utomhus och inomhus, katter funkar bra också ! Van att alltid gå löst och även vara med ute bland hästar och höns utan problem! Mer frågor hör av er på mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ulricehamn

Alaskan malamute

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Söker nytt hem till våran malamute hane pga av personliga skäl. Blir 6år till sommaren. Hd A och ua på ögon. Har gått i vårt spann och har bra dragvilja. Vill bo som ensamhund och utan katter. Van att bo i hundgård men tycker även om att ligga på soffan. Vi letar efter ett aktivt hem och är endast intresserade av att ställa ut han på foder. Oseriösa undanbes. Maila för mer info.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Söker nytt hem till min Maja alaskan malamute

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
HEJ! Söker nytt hem till min Maja, Alaskan malamute. P.g.a ändrad studieort till hösten, kan jag tyvärr inte ta med henne och måste då söka ny familj till henne. 8 månader gammal, född 20120916. chippad, vaccinerad och papper på allt. Registrerad på jordbruksverket idnr 977200008513124 Om ni/du är intresserad så ring eller maila gärna och berätta om er själv. MVH Sanne och Maja Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj