Quantcast
Till salu inom: ”

alaskan malamute säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Måste nu tyvärr omplacera våra malamute hane pga flytt till lägenhet och tidsbrist. Han är en jätte snäll hund som går ihop med allt och alla.Han är van vid små barn,hund och katter.Han älskar att va ute,speciellt i snö,därför ser vi gärna att han kommer nånstans där han har möjlighet att vara ute så mycket som möjligt. Han har en fin stamtavla och är en otroligt go hund. OBS..de är en stor hund,71 i mankhöjd. Endast seriösa behöver visa intresse. Vid intresse ring eller maila. hunden är över 8 veckor.
Hunden Bamse söker nu en fodervärd under en längre tid. Han är född 18 juli 2010 och är en blandras av Canadian timberwolf, alaskan malamute och australian shepherd. Bamse kräver en fast hand och ska komma till någon som har haft hund förut. Han tycker inte om små barn och kan inte bo tillsammans med andra hundar. Helst vill vi att han ska komma till någon som kan aktivera honom på rätt sätt och han ska ha dagliga promenader och få vara ute mycket, vilket han tycker om! Helst ska han komma till någon i närheten, då vi kommer att hälsa på honom och se hur han har det under tiden han är utlånad. Ring för mer info.
En tik född 2011 mycket tillgiven och kelig , vill vara med överallt och van vid andra hundar. Inget dragämne alls i hunden utan hon vill vara sällskap och få gå med på skogspromenader alternativt cykla. Vill INTE vara ensam hemma på dagarna. Van att vara både utomhus och inomhus, katter funkar bra också ! Van att alltid gå löst och även vara med ute bland hästar och höns utan problem! Mer frågor hör av er på mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Söker nytt hem till våran malamute hane pga av personliga skäl. Blir 6år till sommaren. Hd A och ua på ögon. Har gått i vårt spann och har bra dragvilja. Vill bo som ensamhund och utan katter. Van att bo i hundgård men tycker även om att ligga på soffan. Vi letar efter ett aktivt hem och är endast intresserade av att ställa ut han på foder. Oseriösa undanbes. Maila för mer info.
HEJ! Söker nytt hem till min Maja, Alaskan malamute. P.g.a ändrad studieort till hösten, kan jag tyvärr inte ta med henne och måste då söka ny familj till henne. 8 månader gammal, född 20120916. chippad, vaccinerad och papper på allt. Registrerad på jordbruksverket idnr 977200008513124 Om ni/du är intresserad så ring eller maila gärna och berätta om er själv. MVH Sanne och Maja Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.