Allt till salu inom "alaskan malamute valpar"

Sortering:
Blandrasvalpar
Linköping
1 månader

Blandrasvalpar Visa liknande

11 000 kr
Blocket.se
Blandras valpar
Robertsfors
1 månader

Blandras valpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Blandras valpar
Robertsfors
2 månader

Blandras valpar Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Ystad

Alaskan malamute Tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Pans Labyrint's Yin Reg.nr SE14442/2011 Född 2010 Vi måste sälja vår Malamute tik på 2 år då vår äldsta tik inte alls accepterar att ha Yin i sin nähet. Yin är en otroligt snäll och kelen hund som älskar uppmäksamhet. Yin har nyligen haft en kull valpar och hon var en väldigt duktig mamma. Dock var det hennes första kull stor vilket resulterar i att hon inte ser riktigt fin ut i hullet än plus att hon precis fällt, i vanliga fall är hon en riktig nallebjörn.
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Askersund

Schäfer/ Alaskan malamute valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vi söker kärleksfulla hem till våra 11 veckors valpar. Det är två hannar. Det är blandning mellan Alaskan malamute och schäfer. vi är väldigt noga med att valparna kommer till rätt ägare, som har väldigt god hundvana och tid för valpen. Dessa hundar är väldigt tillgivna och familjekära. De vill bli aktiverade, spårning och sökning är det perfekta aktiviteten. De är leveransklara. Vid hämtning är valparna avmaskade, vaccinerade och chippade. Obs Endast kontakt via telefon, svarar ej på mail!!!!!!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nynäshamn

Alaskan malamute valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
2 tikar, födda 18/2 i kull om 6 valpar. Se facebook: Torpagarden Farming. Ainiko och Abigail har växt upp i hemmiljö tillsammans barn och katter. Föräldrarna är renrasiga och obesläktade. Vill komma till dig med tid och intresse, och som tänkt igenom ditt hundköp. Avmaskade, vaccinerade, chipmärkta, försäkrade i Agria (inkl dolda fel), registrerade SKK, Jordbruksverket, besiktigade vid leverans. Kontakt säkrast via e-post/ telefon. Välkomna att höra av er för mer information! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Mora

Alaskan malamute

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Pigga, glada, sociala valpar f.10/3 2013 efter Yukon Trail Rimski S34807/2003 och Trap Line Keep Moving Kee-Sha SE29226/2012. Högt meriterade linjer. Lugna, trevliga föräldrar med A-höfter, armbågar & ögon UA. Valparna förväntas bli bra draghundar, sociala familjehundar och bra på utställning. Två tikvalpar kvar, vet. bes., vacc., chippade, reg. i SKK. Passar friluftsintresserade personer/familjer. Har 30 års erfarenhet av malamute. Ring för mer info ! Bilder och filmer finns på Facebook Göran Dernebo. /Maud & Göran Priset kan diskuteras med rätt köpare !
12 000 kr
Blocket.se

Gladlynt och kärleksfull ung vakthund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Pga köparens ändrade förhållanden erbjuds denne stilige knappt 3-årige hanhund åter till försäljning av uppfödaren, till ett gott, erfaret och långvarigt hem. (Schäfer med några procent Alaskan Malamute) Han älskar barn och valpar men tycker ej om katter alls längre sedan han rivits rejält av stor vildkatt. Favoritsysslorna är skogspromenader, leka tafatt med familjen och att ligga ute och mysa i solen. Han går nattrond och kollar så alla barnen sover tryggt och släpper ej in besökare /främlingar utan godkännande. Har chip och är Dolda felförsäkrad. Seriöst intresserade är välkomna att ringa för mer info och bokning av titt.
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj