Quantcast
Till salu inom: ”

blandras schäfer bordercollie labrador säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tuppar

Arboga
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Mitt namn är Hjalle och jag är en 4-årig blandrasschäfer/bordercollie/labrador (kastrerad). Jag är en glad och trevlig figur som hade uppskattat om någon ville erbjuda mig ett bra hem med mycket kärlek och gärna någon med mycket tid till mig; helst någon som kan träna lite med mig då jag tycker det är roligt att bli aktiverad. Min nuvarande familj har dåligt med tid till mig efter att matte och husse fick tillökning. Jag älskar barn och kommer bra överens med den nya familjemedlemmen! Eftersom att jag inte tycker om att vara ensam hemma blir det lite problem när jag ibland måste vara det, jag var nämligen med matte på allt innan bebisen kom, nu kan jag inte längre följa med på allt. Detta behöver inte bli ett problem i ett nytt hem, men man bör vara medveten om att jag har det här probemet nu. Min matte har efter mycket våndande tagit det här beslutet att jag bör komma till ett nytt hem snarast, trots att jag är hennes absolut bästa vän! Det är därför viktigt att jag får det bra i mitt nya hem, andra göre sig ikke besvär.
Schäfer/blandras. Födda 15/6-2011. Våran mamma är 100% renrasig schäfer. Våran pappa är 25% Schäfer, 25% Bordercollie,25%Labrador och 25% Rottweiler. Levereras med valppaketet enl. rekommendationer från SKK, chipmärkta, besiktigade och vaccinerade. Valparna är mycket sociala, vana vid barn och ungdomar i en trygg och fri miljö. De har tillbringat större delen av deras tid utomhus med mycket lek och socialt umgänge. Mer bilder på valparna kan mailas till intresserad.
Jag har en snäll blandrashund som behöver ett nytt hem. Han behöver någon som ger honom tid med motion och träning. Han är reserverad i början mot nya människor men det går över när han får tid. Det är en blandning mellan bordercolli schäfer o labrador. Viktigast ör att någon har tid att bry sej om ha tid för honom. Hör av er om det finns intresse o berätta vad ni har att erbjuda
Vi har 7 härliga valpar som om några veckor vill ha ny matte och husse. Födda den 13/11 är vi och leveransklara 13/1-22/1 2015. Vi är blandning av labrador/stövare/bordercollie/schäfer. Våran pappa är labrador/bordercollie/stövare och mamma är schäfer/bordercollie. Båda finns att träffa i hemmet. Kom titta och hälsa på oss. Vi kommer vid leverans vara chippade vaccinerade och besiktiade. Pris för var och en av oss är 5500 kronor och 3000 läggs i handpenning vid tingandet. Ring eller messa vår matte eller husse påtelefon 0738105752/0768932890
Vi är en kull på 7 blandisar varav 6 söker ny matte/husse. Vi är födda den 13 november 2014 och leveransklara den 24-25 januari 2015. Då kommer vi vara chippade vaccinerade och besiktiade. Vi är blandning mellan labrador bordercollie stövare och schäfer. Busiga goa och lättlärda, perfekt familje hund. Vi är vana vid katter andra hundar höns och barn i alla åldrar ;) Priset för oss är 5000 kr varav 2500 läggs i handpenning vid tingandet och rest vid leverans. Ring matte 0738105752 eller husse 0768932890. Svarar vi inte så jobbar vi men släng då iväg ett mess så ringer vi upp.