Till salu inom

"blandras schäfer bordercollie labrador säljes"

Lycksele
13 dagar

Blandras valpar

12 000 kr
Blocket.se
Lycksele
Idag

Hund

5 000 kr
Blocket.se
Tierp
Idag

Blandras valp

12 000 kr
Blocket.se
Uppvidinge
Idag

Fodervärd till labrador tik

Blocket.se
Uppvidinge
Idag

Labrador hane för avel

Blocket.se
Lycksele
Idag

Hönsflock (blandade raser o...

200 kr
Blocket.se
Timrå
Igår

Rex, new zealand blandraser

400 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Kaninungar

200 kr
Blocket.se
Kalmar
Igår

Sagolika valpar Border Coll...

23 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Landskrona

Schäferblandning söker nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Mitt namn är Hjalle och jag är en 4-årig blandras på schäfer/bordercollie/labrador (kastrerad). Jag är en glad och trevlig figur som hade uppskattat om någon ville erbjuda mig ett bra hem med mycket kärlek och gärna någon med mycket tid till mig; helst någon som kan träna lite med mig då jag tycker det är roligt att bli aktiverad. Min nuvarande familj har dåligt med tid till mig efter att matte och husse fick tillökning. Jag älskar barn och kommer bra överens med den nya familjemedlemmen! Eftersom att jag inte tycker om att vara ensam hemma blir det lite problem när jag ibland måste vara det, jag var nämligen med matte på allt innan bebisen kom, nu kan jag inte längre följa med på allt. Detta behöver inte bli ett problem i ett nytt hem, men man bör vara medveten om att jag har det här probemet nu. Min matte har efter mycket våndande tagit det här beslutet att jag bör komma till ett nytt hem snarast, trots att jag är hennes absolut bästa vän! Det är därför viktigt att jag får det bra i mitt nya hem, andra göre sig ikke besvär.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sigtuna

Schäfer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Schäfer/blandras. Födda 15/6-2011. Våran mamma är 100% renrasig schäfer. Våran pappa är 25% Schäfer, 25% Bordercollie,25%Labrador och 25% Rottweiler. Levereras med valppaketet enl. rekommendationer från SKK, chipmärkta, besiktigade och vaccinerade. Valparna är mycket sociala, vana vid barn och ungdomar i en trygg och fri miljö. De har tillbringat större delen av deras tid utomhus med mycket lek och socialt umgänge. Mer bilder på valparna kan mailas till intresserad.
6 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Linköping

Blandras hund

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Jag har en snäll blandrashund som behöver ett nytt hem. Han behöver någon som ger honom tid med motion och träning. Han är reserverad i början mot nya människor men det går över när han får tid. Det är en blandning mellan bordercolli schäfer o labrador. Viktigast ör att någon har tid att bry sej om ha tid för honom. Hör av er om det finns intresse o berätta vad ni har att erbjuda
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj