Quantcast
Till salu inom: ”

ally kanot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby
F
F

Tidigare annonser till salu

ALLY 15`´DR ..Med spraycover + ally paddel + allyskanotsäck med bärrämmar + kartfodral + lim och lagnings satts + paddelsäkring 2st ....Ena stolen har jag fixat med ett reglerat ryggstöd som är guld värld för långa paddelturer.. kanoten är även förstärkt i fören och i aktern och i botten i förebyggande syfte.. Kanoten köptes av mig 2012 juni !!! Har använt den vid ett tillfälle sommaren 2012 i femunden i tio dagar.... Priset är 11000 kr för allt och det är inte prut-bart !!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Är det någon som har en Ally kanot eller liknande ihoppfällbar kanot/kajak att sälja? Kontakta mig via telefon eller mail. Stefan
Ally dukkanot monteringsbar med paddlar
Säljer en sparsamt använd kanot av märket Ally. Modellen är tillverkad i Norge och går alltså att packa ner i medföljande packsäck. Väldigt bra för den som har lite utrymme hemma, eller vill frakta sin kanot på åtg/båt/flyg. Till kanot följer förutom packsäck i kraftig gummiväv även paddlar & ett slags regnöverdrag. Kanoten är ca 4,5 meter lång. Vid intresse, skriv så svarar jag så snart jag kan!
köpes ally kanot, två mans. allt av intresse.