Quantcast
Till salu inom: ”

ally kanot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

ALLY 15`´DR ..Med spraycover + ally paddel + allyskanotsäck med bärrämmar + kartfodral + lim och lagnings satts + paddelsäkring 2st ....Ena stolen har jag fixat med ett reglerat ryggstöd som är guld värld för långa paddelturer.. kanoten är även förstärkt i fören och i aktern och i botten i förebyggande syfte.. Kanoten köptes av mig 2012 juni !!! Har använt den vid ett tillfälle sommaren 2012 i femunden i tio dagar.... Priset är 11000 kr för allt och det är inte prut-bart !!! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Är det någon som har en Ally kanot eller liknande ihoppfällbar kanot/kajak att sälja? Kontakta mig via telefon eller mail. Stefan
Säljer en sparsamt använd kanot av märket Ally. Modellen är tillverkad i Norge och går alltså att packa ner i medföljande packsäck. Väldigt bra för den som har lite utrymme hemma, eller vill frakta sin kanot på åtg/båt/flyg. Till kanot följer förutom packsäck i kraftig gummiväv även paddlar & ett slags regnöverdrag. Kanoten är ca 4,5 meter lång. Vid intresse, skriv så svarar jag så snart jag kan!
Ally dukkanot monteringsbar med paddlar
köpes ally kanot, två mans. allt av intresse.