Quantcast
Till salu inom: ”

motorfäste till kanot säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby

Tidigare annonser till salu

Jag tänkte sälja min Kabåt som jag har. Den är i fint skick men såklart använd. Fungerar superfint i vattnet och är mkt lättrodd. Finns att köpa motorfäste till (går också ganska enkelt att göra själv) så man kan köra den med elmotor. Den har flyttankar på båda sidorna vilket gör den osänkbar och kantringssäker. Den är dessutom enkel att frakta på takräcket på bilen. Lite info: Längd 3.64 Bredd 1,28 Vikt 50Kg Sittbrunn 0,75 Skarndäck 0,26 Bärkraft 200kg Se http://www.bamsepulkan.com/kabat.htm för mer info om Kabåten. Obs ! Inte min båt på bilden men exakt likadan. Nypriset ligger omkring 15 tusen. Får jag 7500:- av Dig så blir den din nya jakt- och fiskebåt ! :)
Freedom 12 är en ny version av förra årets sportfiskepryl. Med infällda pontoner ser den ut och känns som en vanlig kajak att paddla, men med utfällda pontoner blir den en mycket stabil plattform att stå upp och fiska i. Kajaken är som standard utrustad med säte och ett demonterbart aluminiumräcke att hålla sig i när man står upp i kajaken. Som tillbehör finns motorfäste för elmotor i aktern. Pontonerna är lätta att montera av för lättare hantering av kajaken. SPECIFIKATION Längd: 3,73 m (varav pontoner 1,2 m) Bredd: 79 cm Vikt: 31 kg (varav pontoner 10 kg) Viktkapacitet: 147 kg Fasta fotstöd Paddelhållare på sidan av kajaken Bärhandtag fram och bak för att bäras av två personer Utrustad med vattentäta förvaringsutrymmen i pontonerna Sittbrunnen är försedd med demonterbara självlänsar Två fasta spöhållare bakom säte Räcke att hålla sig i när man står upp
Gummibåt (vinyl,pvc). 3050x1250. Med motorfäste, max 3 hk. Åror,spöhållare,pump. Maxlast 240 kg. Tät, aldrig lagad använd endast en gång. Ev byte kanot.
Kanoten är över 5m lång. Ryggstöd till båda sitsarna och träpaddlar 2st ingår. Motorfäste för en liten elmotor finns. (klockrent)
Canadensare med två paddlar. Tålig och lätt. Tar lätt 500 kg. Kan kompletteras med div utrustning för segling rodd etc. Är godkänd för motorfäste också.