Allt till salu inom "ally hopfällbar kanot kanadensare"

Sortering:
Resesäng
Kristianstad
Idag

Resesäng Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Utemöbler 60 talet
Mölndal
Idag

Utemöbler 60 talet Visa liknande

900 kr
Blocket.se
Grön kajak 2 sits
Järfälla
Idag

Grön kajak 2 sits Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
canadensare
Höör
Idag

canadensare

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Gävle

Ally Expedition DR 18, hopfällbar kanadensare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Ally Expedition DR 18 (711) säljes inkl. paddlar och packsäck. Allys största hopfällbara kanadensare. Vikt endast 21kg. Mycket lite använd (10-tal gånger) och i oerhört fint skick! Inga skador, inga lagningar. Ally 18´DR är först och främst en kanot för dig som behöver extra stora packmöjligheter kombinerat med god stabilitet. Den kan ta 3 - 4 vuxna med packning, eller ge extra plats för en barnfamilj. Modellen är främst tänkt som långfärdskanadensare för sjöar och lättare strömmande vatten, men kan även användas i forsar utan större tekniska hinder. Längd: 550 cm Bredd: 96 cm Bredd vattenlinje: 86 cm Vikt: 21 kg Bärighet: 415 kg Pris 8000:- (nypris c:a 17000:-)
8 000 kr
Blocket.se

Ally kanadensare 15 fot. (hopfällbar)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej! Har en hopfällbar kanadensare från norska Ally. Vikt c:a 17 kg. Går att frakta i delar på flyg/helikopter, med ryggsäck osv. Allys kanadensare har använts vid expeditioner världen över och är helt outstanding. Kanadensaren är välvårdad och utan märkbara repor etc. Förutom en komplett kanadensare följer det med två sitsar (tillbehör) för bekväm paddling, två fina paddlar (tillbehör), förvaringssäck, lagningslappar och bruksanvisning. Höstpris: 3.900 kronor t.o.m. onsdag. (Åker bort på eftermiddagen). Pris idag, se länk: http://www.kanotcentrum.se/PDF/Priser140304.pdf Ring för vidare information. /Lasse P.S. Bilden är tagen med tele. = Kanoten ser lite "konstig" ut. D.S. Länk till Allys (Kanotcentrum) hemsida: http://www.kanotcentrum.se/omAlly.html Filmklipp: https://www.youtube.com/watch?v=VdIxk7VeHI0 Kanadensaren finns i Boden just nu!
3 900 kr
Blocket.se

Kanoter och kajaker uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Kanoter och kajaker uthyres. Vi hjälper er även med transporter om ni vill starta från en punkt och avsluta på en annan. För mer tips på turer och googelkartor så ta en titt på vår hemsida: jokkmokkguiderna.com Mad River Canoe Journey 167 (kanadensare) En bra kanadensare för långtur med två personer eller för den lilla familjen. Lättdriven, tålig och stabil. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Mad River Explorer 16 (kanadesare) En lite mindre och lättare kanadensare. Lättsvängd och kommer mest till sin rätt då man skall färdas efter bäckar, älvar och åar. Även lämplig då man skall lyfta mellan sjöar och inte kan använda vagn. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Ally (hopfällbar kanadensare) Ally är den klassiska gröna ihopfällbara kanadesaren som endast väger runt 20kg. Den är mycket bra för transporter i helikopter/flyg eller då man måste bära längre sträckor igenom obanad terräng. Pris: 450kr/dag ; 2250kr/vecka Wilderness System Zephyr 16.0 och 15.5 (havskajak) En smidig kajak som lämpar sig bra för våra sjöar i inlandet. Denna är utrustad med skädda och tre vattentäta skott. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Wilderness System Epic (havskajak) En snabb men lite rank havskajak som rymmer mycket last. Utrustad med roder. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Wilderness System Cap Horn (havskajak) En stabil och lastdryg kajak. Utrustad med roder. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Rainbow Laser (havskajak) En stabil och lastdryg kajak. Utrustad med roder. Pris: 350kr/dag ; 1750kr/vecka Alla kanoter och kajaker levereras med paddel och flytvästar. Kajakerna har även kapell. Vi har även några solokanadensare som kan hyras ut vid behov. För mer priser, turförslag och information så ta en titt på vår hemsida: jokkmokkguiderna.com Välkommen ut på tur i Svenska Lappland. / Matti och Stina Om företaget Jokkmokkguiderna är ett litet guideföretag i Svenska Lappland som har bedrivit verksamhet sedan 1993. Huvudverksamheten är hundspannsturer vintertid. Sommartid bedriver vi vandringar, kanotturer, hjälper folk som vill hyra kanoter. Ni hittar mer information på jokkmokkguiderna.com
350 kr
Blocket.se

Ally hopfällbar kanadensare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Enda kanoten du kan packa ihop och bära in eller flyga in i väglöst land. Har gett oss stort nöje på turer med kompisar och barn. Lätt, du bär den lätt själv. Tyst är den också med sin gummiduk. Detta är den klassiska Allykanoten med stor manövrerbarhet och rejäl sidstabilitet. Med lätt böjd köllinje är den lättmanövrerad i alla förhållanden, lämplig även för lite tuffare forsar med vågor och tekniska hinder. Kanoten passar för 1 - 2 personer med packning, eller tre personer utan packning. Stor volym och god packförmåga och den fungerar även bra som fiskekanadensare. På grund av den låga vikten är den ett bra val om du skall bära den längre sträckor. En bra allroundmodell för dig som både paddlar på sjöar och i forsar. Den kanot eller kanadensare eller canadensare vi säljer har några år på nacken. Fullt funktionsduglig. Lite slitage på något ställe. Men ömt omhändertagen. Kommer med nya sitsar, paddlar, reservpaddel, förvaringssäck, rep, flytvästar, flagga och så vidare. Vi flyttar och har nu inte plats för vår kanot.
4 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj