Allt till salu inom "grumman kanot till salu"

Sortering:
kajak
Eda
Idag

kajak Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Inkas 495 ny 2024
Butik Motala
Idag

Inkas 495 ny 2024 Visa liknande

22 700 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Osby

Kanot Kanadensare

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Kanadensare av märket Grumman. Osänkbar på grund av ett flytblock i vardera änden. Stabil med ganska platt botten. Märkt "Max 4 personer". Aluminium. Mått: 396 x 89 cm. Vikt: 22,6 kg. Dubbelpaddel medföljer liksom 4 "block" att fästa på kanadensaren, så att den kan lastas på vilket biltak som helst utan att skada bilen. Jag vill minnas, att jag betalade ca 11 000 kr för den. Säljes nu för 6 000 kr. Se extrabilder.
6 000 kr
Blocket.se

Kanadensare/Kanoter olika märken

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fina kanadensare och kanoter av märkena Linder, Inkas och Grumman mfl. Totalt 12st! Mått beroende på modell. Längd: 4,8m - 5,2m. Bredd: 85cm - 95cm. Material: Aluminium, plast eller glasfiber. Samtliga i gott skick utan några läckage! Pris aluminium(stora): 4900:- Pris plast/glasfiber(mindre): 3500:- OBS! Träpaddlar i bruksskick säljes för 100:-/st Jag nås på mail och tele dygnet runt. Sökord: Kanot, kanoter, canadensare, plastkanot, aluminiumkanot, glasfiberkanot, plastkanadensare, aluminiumkanadensare, roddbåt, glasfiberkanadensare, båt, paddel
3 500 kr
Blocket.se

Johnson 20 HP lång rigg. ev. byte kanot

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Fungerade bra förra året. Går att provköra i tunna innan köp. Tank ingår. Rorkult Årsmodell 1984 om jag inte mins fel 2 takt. Det går bra att ringa mellan 09:00-21:00 övrig tid går det bra att mejla. Skickas inte. Pris går bra att diskutera på plats. Är annonsen kvar är motorn det också. Tar jag bort annonsen så är motorn såld. Enda byte som kan vara intressant är om du har en större kanot, kanadensare. Gärna inkas eller grumman Mejla bytesförslag. Jag lägger inga pengar mellan. Är det en gammal sprucken plast kanot som behöver lagas upp så är jag inte intresserad.
5 400 kr
Blocket.se

Grumman aluminiumkanot

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Vi säljer nu en av våra aluminiumkanoter som vi använt i vår uthyrningsverksamhet. Kanoten är av märket Grumman och har ett par år på nacken, den är minst 10 år gammal i alla fall. Kanoten har rätt många småbucklor och den har en liten lagning i fören, men inget allvarligt. Aluminiumkanoter är ju väldigt lätta att laga och håller i princip hur länge som helst. Den kanoten vi säljer är den stora på bilden. Jag tror den är strax över 5 meter. Den har två sittplatser. Det ingår inga paddlar eller flytvästar. Priset är prutat och klart.
2 500 kr
Blocket.se

KLIPP.Grumman Alu.5.3m 4600kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Grumman Flygplans aluminium Ca.5.3m vikt under 35kg Skålade ergonomisk sittplats lika lätt att paddla själv som 2 personer. med plats för flera. Den är snabb,lätt, grymt tålig mot allt.Slits ej om du inte anstränger dig riktigt ordentligt. Perfekt fiske kanot, kanot semester, utflykter Garanterat den skönaste kanadensare på marknaden ( tillsammans med Linder samma prisklass) Kan tyvärr inte lägga in foton Maila mig så sänder jag foton. Fast bättre och se den på plats. Lås kedja medföljer BILLIGAST PÅ BLOCKET 5900kr. Sänkt pris 4600kr Nypris 14 000kr
4 600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj