Quantcast
Till salu inom: ”

trapper kanot säljes

Hyra Kajak
F
Stockholm
Hyra Tält
F
Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Aluminium kanot, mycket stabil och bra bärighet. Väger lite, transporteras lätt på takräcket. Funkar till fiske, jakt eller utflykter, mycket lättpaddlad. 2 paddlar följer med. Godkänd för 4 personer. Längd: 5.10m Nypris 15000:- Säljes för 9500:- el högstbjudande Ring 070-6262166 för mer info Trapper, kanot i mycket bra skick! En mycket lättpaddlad glasfiberkanot av yppersta kvalité. Inbyggda flytblock gör den osänkbar. Perfekt till jakt, fiske eller utflykter. Kanoten står under tak och den är fin i färgen, har inte blivit blek och ful. 2 paddlar följer med. Måste ses! Pris: 7500:- el högstbjudande Ring 070-6262166 för mer info
Vi på KFUM Alnäs säljer nu av några av våra K1 Trapper-kajaker. Skicket är varierande och åldern ca 8-10 år. Vi har plockat av roder och vissa troppar pga slitage, men vi har roder kvar som följer med. Vi har även ett sortiment av gamla uthyrningspaddlar att välja mellan, självklart inkulderat i priset. Det är lite att fixa på dom om ni vill paddla längre turer, men vill ni ha en rolig kajak att ta ut på kortare turer så är dom körklara. Eftersom skicket varierar så är det bäst att komma förbi och titta så fort som möjligt.
Hej! Säljer en kanadensare Trapper 524 i mycket bra skick! Passar perfekt för helg och dagsturer för t.ex fiske och jakt. Trapperkanot.se omdöme: "Kanoten för den tuffe kanotisten som vill ha en oöm och slitstark canadensare. Trapper 524 är även lämplig för lättare forspaddling och som uthyrningskanot. Den är tillverkad av glasfiberarmerad polyester utan tvärgående spant. Kölarna är av hård härdad aluminium som tål stort slitage. Inbyggda flytblock i stävarna och längs relingarna gör den osänkbar." Längd: 524 cm Bredd: 84 cm Vikt: 38 kg Maxlast: 300 kg Nypris: 13.350:- Det fattas tyvärr paddlar till kanoten. Kostar dock 100kr st på biltema. Ni kan nå mig via mail och mobil. 0765-345071
Långfärds- eller turistkajak för två personer: Trapper Salmon K2 tillverkad av AB Armerad Plast i Tillberga utanför Västerås under 70-talet, konstruerad av kanotlegendaren Leif Andersson. Längd 570 cm, bredd 70 cm. En stor sittbrunn som med ett mellanstycke kan förvandlas till två separata sittbrunnar med individuella kapell. Två specialgjorda packlådor, som underlättar stuvning i för och akter, medföljer. Även paddlar ingår. Kajaken kan användas som den är, men finishen kan förbättras genom några timmars arbete. Priset gäller för kajaken inklusive tillbehören. Kan endast kontaktas via telefon.
Castor från Trapper är designad av Hans Friedel och är en enkel och lättmanövrerad kanot.Kanoten är i EcoLite glasfiber och har vattentäta skott i för och akter.Castor kan provpaddlas här hos oss så som dem flesta modeller av kanoter och kajaker. Längd 490cm Bredd 90cm Vikt ca 35kg Upplev Äventyr och Fritid säljer och hyr ut kanoter, kajaker ,båttrailer och mycket mer.Besök vår hemsida för mer information.