Quantcast
Till salu inom: ”

altandörr blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fräscha bostadsrätt på ca 80 kvm. Boytan är fördelad på två plan där nedanvåningen består av hall, vardagsrum med utrymme för matplats, kök samt toalett. Ovanvåningen består av två sovrum, hall, badrum med dusch samt ett mindre rum som kan användas som tex arbetsplats eller garderob. Trädgård med nybyggt trädäck nås via altandörr i vardagsrummet. Bredvid huvudentrén finns även ett förråd som används som förråd & tvättstuga. Till bostaden hör även parkeringsplats samt enklare garage. Avgiften är 2478:- Pris: 1,050000:- eller hbj. Vid frågor eller för visning ring! /Jonas
Denna mahognyflygel har tillhört min farfar som var musikdirektör. Tillverkad i Tjeckoslovakien före första världskriget (bättre kvalité än de tillverkade under och efter kriget) Fåtal märken, men visst har tiden satt vissa spår. Kan maila fler bilder. Vi har stor altandörr (ca 1,80 bred), så det är lätt att få ut den. Ring helst. 08-3030708 eller 0738-514284 29 000 kr el bud.
Vi ska resa bort ett par veckor i slutet av oktober och då vill vår katt Leo gärna bo hos någon som kommer att uppskatta hans sällskap. Han är social och tycker om att man klappar och goasar med honom. Han är innekatt, varför vi söker en miljö där man inte hela tiden springer i dörrar och har altandörren öppen. Naturligtvis tillhandahåller vi kattklåda, sand och foder, samt betalar en ersättning om 100 kr per dag.