Quantcast
Till salu inom: ”

american bully säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Måste tyvärr sälja min underbara Liza ändrade familje förhållande som resulterar tid brist för lilla Liza. Liza är en vacker american bully som är snart 6 månader, hon är underbar med barn och andra djur, hon har en mycket bra psyke , mycket lätt lärd . Hon har pass och stamtavla , Endast Seriösa intressanta med långtids erfarenhet och inte bara de som är i terrasserade av att avla på henne .och Krav är ingen avel innan andra löpningen . Sista bilden är inte Liza men det är så hon kommer att se ut när hon är vuxen .
Söker någon som funderar på att ha valpar på sin tik då jag och min pojkvän vill ha en valp efter våran Rambo. Han är en blandras, amstaff/americanbully, så en amstaff eller liknande som är grov i kroppen/ansikte önskas. Han har stabilt psyke, lugn och trygg och genomsnäll, att tiken är stabil är självklart något vi värderar högt. Låter det intressant - hör av dig så kan vi diskutera det mer! Maila gärna eller ring! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En American Bully tik finns tillgänglig, född 2013-09-06. Valparna kommer bli i storleken XL-XXL och är blå/vita. Efter röntgade föräldrar. Valparna kommer vid leverans vara: Registrerade i UKC avmaskade chippade vaccinerade dolda fel försäkrade i Agria socialiserade med andra hundar och barn Bild 1-Tiken Bild 2 Mamma med valpar Bild 3 Pappan Mer info finns på legendkennel.com Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Underbart söt tik av rasen Amstaff/ American Bully. Hon är leveransklar 6/11 då hon är 8 veckor. När hon lämnar hemmet är hon chippad/vaccinerad/vetrinärbesiktigad och avmaskad. Endast seriösa göre sig besvär. Avbetalning går att lösa till rätt hem. Kan nu tingas mot en handpenning på 1500kr som inte återfås vid ånger, detta ger en trygghet för både dig och mig. Välkommen att kontakta mig för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
kommer ha en amstaff american bully till försäljning om två veckor. då kommer den va 9 veckor gammal. både pappan och mamman är americanbully. vid leverns kommer tiken va. * vet. besiktade * vaccinerade * chippade * avmaskade * kloklippta bild * vet. besiktade * vaccinerade * chippade * avmaskade * kloklippta bild 1 tiken bild 2-3-4 pappan bild 5-6 mamman