Allt till salu inom "american wolfdog valpar"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Göteborg

American Wolfdog

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Födda 12/10-10 Leveransklara. OBS: 1 hane kvar! Mycket sociala och lätthanterliga valpar! Gör alla sina behov på tidning eller ute sedan 4 veckors ålder! Uppfostrade av bägge föräldrar, som haft en kull innan och med facit i hand ger de mycket bra valpar! Detta är stora hundar och valparna kommer förmodligen relativt stora då de redan nu är stora och kraftiga! Detta är lugna, vänliga, anpassningsbara, lättlärda och intelligenta hundar! De saknar den skarphet som många hundar har och lämpar sig INTE som vakthund eller liknande! Bäst passar de som sällskap eller då de får använda hjärnan. Kräver lite och är bekväma! Hanen som är kvar är inte som en vanlig valp med dess problem, utan i det närmaste som en vuxen hund! Otrolig hund är det minsat man kan säga om honom! Mer utförlig info ges via mail. Vad krävs av dig som ägare? Mjuk hand, konsekvens och sunt förnuft! OBS; Är EJ en machohund!!! Fler bilder finns! Vid överlåtande är de besiktigade, avmaskade och chippade. De är godkända och registrerade hos jordbruksverket. Endast ytterst seriösa intressenter! All vidare info och intresse sker endast via mailkontakt!
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Örebro

American wolfdog

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Vilma, Ville och Vilmer X söker nya hem. American wolfdog är en vänlig, familjekär och ibland lite blyg hund som trivs bäst på landet och älskar promenader i skogen. Inomhus är de lugna och sociala. Valparna är vaccinerade, avmaskade, veterinärbesiktigade, chippade och klara för sitt nya hem den 10 januari. Du som är intresserad och kan erbjuda ett gott hem kan tinga en valp mot handpenning redan nu. Ring och tala med Bosse 0505-250 55 eller 0703-420411!
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Arboga

American wolfdogvalpar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Pia och Qvinny söker nya hem! American wolfdog är en familjekär och vänlig hund som trivs bäst på landet. De älskar att gå i skogen och vara nära naturen. Pia och Qvinny är av den gamla stammen och lika sin mamma Aila. Mycket intelligenta med skarpa sinnen men avvaktande gentemot främlingar. Det är två speciella valpar som nu söker det rätta hemmet! De är chippade, vaccinerade, avmaskade samt veterinärbesiktigade och är nu åtta veckor. Vill du veta mer? Ring matte Ewa 0589-500 25 eller 0703-79 00 25! På bilderna ser du valparna samt mamma Aila och pappa Gulde.
9 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

American wolfdog

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Familjekära valpar söker nya hem. Leveransklara, vaccinerade och chippade lördagen den 8 oktober. Ring Bosse för mer information 0505-250 55 eller 070-340 63 48!
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

American Wolfdog valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
American Wolfdog valpar. Lev.klara 1/3 . Vet. besikt. avmask. chips.vacc. Endast seriösa köpare.Ej avbet. Andvänd telefon. svarar ej på mail.
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj