Till salu inom

"amerikansk bulldog valpar säljes"

Gävle
Idag

Chihuahua skk hane (avel)

2 000 kr
Blocket.se
Hagfors
Idag

Labradoodle

35 000 kr
Blocket.se
Degerfors
Idag

Alaskan malamute valpar med...

16 000 kr
Blocket.se
Idag

Chihuahua valpar

16 000 kr
Blocket.se
Solna
Igår

Nu har valparna kommit

22 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Idag

Amerikansk Matsalsmöblemang...

9 900 kr
Blocket.se
Idag

Brownie söker ny familj

15 000 kr
Blocket.se
Mjölby
Idag

Fender American Original 60...

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Natur och djur  ·  Helsingborg

Am bulldog tik söker en hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Till min Am bulldog tik ,med stamtavla. Fader dansk Moder svensk Hon är registrerad i SHK, Precis genomgått en veterinär besiktning, UA. Tikens psyke är väldigt stabilt, social, glad och vänlig familje hund, fullt frisk. Tiken har tidigare haft en kull som bestod av 8 välmående vackra valpar. Jag kräver att hanen också är en amerikansk bulldog och har liknande egenskaper. Min tik förväntas löpa i slutet utav november 2011. Jag är tidigt ute med annons för bästa matchning av hane. Ring för mer info.
0 kr
Blocket.se

Amstaff/amerikansk bulldog valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
5 st valpar födda 4/12 3hanar och 2 tikar. 1 hane och 2 tikar är födda med stumpsvansar efter sin pappa som också föddes med stump. Och de andra 2 hanarna har lång svans som sin mamma. Valparna är lev. klara tidigast v.5 och då är de vaccinerade, chippade och avmaskade. OBS!!! Dessa valpar säljes endast till person/familj som verkligen har tid för den. Detta är en fin familjehund och EJ någon kamphund!!! Vid intresse finns fler bilder. Handpenning: 2000:- som ej återbetalas vid ånger!!!
6 500 kr
Blocket.se

Amerikansk bulldog/Amstaff

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har 1tik kvar på min kull av 5 valpar. Dom vart 8 veckor 23 april så nu är dom leveransklara. Hon är även på god väg att bli rumsren! Väldigt vana vid barn i alla åldrar och hundar! Dom är vetrinärsbesiktade, vaccinerade, Id märkta, avmaskade, kloklippta, och försäkrade i dolda fel. Hör gärna av dig och berätta lite om dig själv! Viktigt att min sötnos kommer till kärleksfullt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Strömsund

Blandras valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Nu är det bara 1 tik kvar som vill hitta ett hem Dom är 50% jämthund, 25% amerikansk bulldog, 12,5% Sibirien huskey och 12,5% samojed. Dom är vana vid katt, barn och andra hundar. Dom kan tingas för 500kr som ej återbetalas vid ånger. Dom är leveransklara måndag v.25, då är dom 8 veckor Då är valparna *vaccinerade *chippad *veterinär besiktad *avmaskade Bild 1 tik Bild 2 hane Dom kan levereras till Strömsund/Östersund den 17/6 Valparna finns i Gäddede För mer info och fler bilder ring eller maila
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Malmö

Amerikansk bulldog valpar

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Obs: Hemmet viktigast! Nu har vi bara några hanar kvar som behöver hitta nya hem. De är av rasen amerikansk bulldog och de är mycket sociala och trevliga. De är vana vid katter och små och stora hundar. De kommer bli jätte bra familjehundar men även en hund som man kan ha med sig ut och träna/tävla. Föräldrarna är friska och stabila. De är: *Vet.bes *Chippade *Avmaskade *Vaccinerade Endast seriösa! Ring eller mejla 0708533941 040-546746
7 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj