Quantcast
Till salu inom: ”

engelsk bulldog valpar säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att flytta hemifrån! Den 14/10-2011 föddes 3 st helt underbara Engelskbulldog valpar 2tikar och 1hane. Valparna är uppvuxna i trygg hemmamiljö med barn och andra hundar. Mamman finns att träffa i hemmet. Valparna är leveranklara nu då dem har fyllt 8 veckor redan. Vid leveransen är valparna: *Veterinär besiktigade *Chippade *Vaccinerade *Avmaskade *Registrerade i Jordbruksverket (ej reg i SKK) Välkomna att höra av er till oss för mer info Endast seriösa svar tack! Inga fodervärd och avbetalningar
Engelsk bulldog valpar redo för tjänstgöring, kommer de att växa upp här med mycket kärlek i huset med barnen, katter och andra hundar. Vi kommer att umgås valparna väl och förbereda sig för sin framtida liv som en familj husdjur. Valparna är redo för plikt och har sin 11: e Levnadsveckan uppnås och till leveransen naturligtvis flera gånger avmaskade och mikrochip och vaccinerade. De finns från födseln under ständig veterinär övervakning. Och vi är också när du köper den med ord och gärningar. Intresset är upphetsad?
Valpar (1 hane, 2 tikar) att besöka från och med nu och lämna i kärleksfulla händer. Hund "Tegi Szarik" rekommenderar Engelsk bulldog valpar med utmärkta proportioner. Föräldrarna till de små: Än idag anses de "klassiker" och skulle blockera den nuvarande befolkningen i denna ras, som i skala ger länder som Italien, Spanien eller Storbritannien erbjuder de bästa utställningshundar. Valparna föds på 2012/07/20 och har nu omsorgsfullt odlade i inhemska relationer under överinseende av en veterinär (underbart socialiserade). Barnen är naturligtvis vaccinerade, avmaskade, mikrochip och FCI födelseattest. Vi ser fram emot ditt besök!
Två tik valpar på elva veckor söker efter sitt egna hem att flytta till. Båda valparna är mycket sociala och framåt. Letar du efter en hund att dela många år med så är du varmt välkommen att ringa oss för vidare info och att komma och träffa valparna. Valparna är efter friska och sunda linjer utan klåda exem och trånga luftvägar ÄR leverans klara Vaccinerade Avmaskade Chipp märkta Reg i Jordbruksverket Rasen kan jämföras med mops fransk bulldog samt engelsk bulldog
3 tikar och 2 hanar från sunda ickesnarkande föräldrar. Självfödande tik. Alla valpar har fina svansar och växer som de ska. Endast seriöst intresserade mejlar en presentation om vem du är och vad du kan erbjuda valpen. Leverans tidigast 12 september. Vid leverans medföljer: Stammtavla. Regg i SKK. Vet besiktad och avmaskad. 3 års doldafel försäkring. Livslång support vid frågor och funderingar. Mer info via mejl.