Till salu inom

"cocker spaniel blocket säljes"

Uddevalla
Igår

Cockerpoo mix

40 000 kr
Blocket.se
Igår

Hörnsoffa/U soffa

5 400 kr
Blocket.se
Höganäs
Igår

BMW 325 i Sedan Automat M S...

41 000 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Matta Alhede från Ikea

300 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

2 St mattor i ren ull

700 kr
Blocket.se
Klippan
Igår

Noble&Creed airpods

500 kr
Blocket.se
Värmdö
Igår

Vinterdäck 235x55x19" Pirelli

2 500 kr
Blocket.se
Igår

Matsalsstolar

1 000 kr
Blocket.se
Älvsbyn
Igår

Polaris 700 SKS 2001

20 000 kr
Blocket.se
Butik

Cocker Spaniel

149 kr
NYTT Bokus
Butik

Cocker Spaniel Poster

339 kr
NYTT Åhléns
Butik

Cocker Spaniel Poster

254 kr
NYTT Åhléns
Butik

Cocker Spaniel Poster

552 kr
NYTT Åhléns
Butik

Cocker Spaniel Poster

424 kr
NYTT Åhléns

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Nordmaling

Cocker spaniel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En svart äldre cockerhane på 5,5 år önskar nytt hem. Gärna ett äldre par som tycker om skog o mark. Han skall inte till ett hem där det finns barn (pga han har aldrig varit bland barn och med tanke på hans ålder bör han inte prövas för det heller) Prövotid på Lucas som han heter går ev att ordna. För mer info kontakta mig på tel: 070-359 50 86 (sms går oxå bra) så länge annonsen finns kvar finns hunden kvar. Hem viktigare än priset.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Borås

Underbar Cocker spaniel hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Rasmus är en helt fantastisk rar Engelsk Cocker spaniel kille. Till Rasmus önskar vi ett hem som har mycket tid att lägga på en ny familjemedlem både i form av kärlek och promenader, en familj utan småbarn där Rasmus får komma i centrum under mjuk hand. Denna kille är kattvan så en katt i familjen bringar inga problem för Rasmus skull. Han är snart sju år gammal, pigg och väldigt kelsjuk och mysig! Rasmus är av färgen; Orange roan Vaccinerad och chippad
2 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tomelilla

Cocker Spaniel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Vår Ture (8 år) behöver ett nytt hem. Vi har fyra barn och två heltidsjobb. Detta har medfört att Ture inte får den tid och uppmärksamhet han förtjänar och behöver. Detta är inget beslut vi har fattat över en natt, men vi känner att han förtjänar ett "bättre" liv. Han är otroligt snäll, kelen, katt och barnvänlig utan dess like och vill vara med överallt. Han älskar och få vara ute i skogen och springa. Hoppas du/ni hundälskare med mer tid för Ture hör av er så Ture kan få de han förtjänar.
500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vadstena

Cocker spaniel hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En härlig kille som älskar barn ,andra hundar ,katter ja allt som hör vardagen till . Han är uppfödd i familj och har tillfälligt bott hos en barnfamilj som inte kunde ha kvar honom. Han är en super härlig kille som inte har något som helst problem med något. Han är född i oktober 2010 av friska och meriterade föräldrar ,stamtavla chipmärkt veterinärbesiktad innan leverans . Om ni känner att ni skulle vilja fylla ut er familj med en sån hund så hör gärna av er så får ni veta mer . Både mamma och pappa finns att träffa om ni önskar .
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örnsköldsvik

Fodervärd till Cocker spaniel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Vi söker en fodervärd till vår Cocker spaniel tik, hon är snart två år. Hon är tränad i grunderna gällande lydnad, spår och apportering. Du som fodervärd bör vara intresserad av att aktivera hunden på något sätt, tex genom spår, agility eller apportering. Vi hjälper gärna till med träning och tips! Natuligtvis använder vi oss av SKKs fodervärdsavtal. Låter det intressant, vill du veta mer? Skicka ett mail till oss med information om vilket hem ni kan erbjuda. Skicka med telefonnummer till er så ringer vi upp.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj