Quantcast
Till salu inom: ”

cocker spaniel blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En svart äldre cockerhane på 5,5 år önskar nytt hem. Gärna ett äldre par som tycker om skog o mark. Han skall inte till ett hem där det finns barn (pga han har aldrig varit bland barn och med tanke på hans ålder bör han inte prövas för det heller) Prövotid på Lucas som han heter går ev att ordna. För mer info kontakta mig på tel: 070-359 50 86 (sms går oxå bra) så länge annonsen finns kvar finns hunden kvar. Hem viktigare än priset.
Rasmus är en helt fantastisk rar Engelsk Cocker spaniel kille. Till Rasmus önskar vi ett hem som har mycket tid att lägga på en ny familjemedlem både i form av kärlek och promenader, en familj utan småbarn där Rasmus får komma i centrum under mjuk hand. Denna kille är kattvan så en katt i familjen bringar inga problem för Rasmus skull. Han är snart sju år gammal, pigg och väldigt kelsjuk och mysig! Rasmus är av färgen; Orange roan Vaccinerad och chippad
Vår Ture (8 år) behöver ett nytt hem. Vi har fyra barn och två heltidsjobb. Detta har medfört att Ture inte får den tid och uppmärksamhet han förtjänar och behöver. Detta är inget beslut vi har fattat över en natt, men vi känner att han förtjänar ett "bättre" liv. Han är otroligt snäll, kelen, katt och barnvänlig utan dess like och vill vara med överallt. Han älskar och få vara ute i skogen och springa. Hoppas du/ni hundälskare med mer tid för Ture hör av er så Ture kan få de han förtjänar.
En härlig kille som älskar barn ,andra hundar ,katter ja allt som hör vardagen till . Han är uppfödd i familj och har tillfälligt bott hos en barnfamilj som inte kunde ha kvar honom. Han är en super härlig kille som inte har något som helst problem med något. Han är född i oktober 2010 av friska och meriterade föräldrar ,stamtavla chipmärkt veterinärbesiktad innan leverans . Om ni känner att ni skulle vilja fylla ut er familj med en sån hund så hör gärna av er så får ni veta mer . Både mamma och pappa finns att träffa om ni önskar .
Vi söker en fodervärd till vår Cocker spaniel tik, hon är snart två år. Hon är tränad i grunderna gällande lydnad, spår och apportering. Du som fodervärd bör vara intresserad av att aktivera hunden på något sätt, tex genom spår, agility eller apportering. Vi hjälper gärna till med träning och tips! Natuligtvis använder vi oss av SKKs fodervärdsavtal. Låter det intressant, vill du veta mer? Skicka ett mail till oss med information om vilket hem ni kan erbjuda. Skicka med telefonnummer till er så ringer vi upp.