Quantcast
Till salu inom: ”

aprikos dvärgpudel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi säljer en aprikos han valp. leveransklara 14 augusti . Mamman är renrasig dvärgpudel (vikt-5kg), pappan är renrasig prazsky krysarik (vikt 1.5 kg.) Valp kommer att vara besiktigade, chippade, vaccinerade och avmaskade vid leverans. Är öppna och positiva till nya människor, men familjen är det bästa. Önskar bara seriösa spekulanter. Det går bra att tinga en valp för 1000kr som dras av på slutsumman när valpen hämtas. Kurt -0702761893
Bella tycker nu att det är dags att flytta hemifrån. Hon är strax över fyra månader, pigg och följsam, kommer på inkallning och går fint i koppel. Hon har självklart stamtavla och är reg i SKK=stamtavla. Är chipmärkt, vaccinerad, avmaskad, väl socialtränad och besiktigad av veterinär utan anmärkning. Mamma är Aprikos Dvärg (se bilden) och pappa är svart Mellan, valpen själv blir troligtvis liten Dvärg. Min kennel är registrerad i svenska kennelklubben och jag har tillstånd av länstyrelsen. Välkomna att höra av er vid intresse!
Tik..Aprikos.. Född: 20120216 Registrerad i jordbruksverket.. Inte i SKK.. Pigg..social och mycket tillgiven.. Söker livslångt kärleksfullt och aktivt hem.. Fungerar bra med andra hundar och älskar barn..Sover väldigt gärna i sängen och vill vara med hela tiden där det händer saker..Tycker om att åka bil och springa lös i skogen.. Förbehåller oss rätten att välja en eventuell köpare.. Ingen avbetalning.. Endast telefonkontakt.. Pris:8000:- Tel:070-351 01 23
Nu har våran fina tik : Trudoras Angel of Friendship "Nellie" fått sina valpar. Pappa är Trudoras Yorkshire Tea. Bägge föräldrarna är utställda med bra resultat. Valparna kommer att leverans; Nybesiktigade Registrerade i skk. Dolda felförsäkrade Vaccinerade Avmaskade Uppfödda i barnfamilj på landet, så vana att vara med i hemmet från början. Finns; 2 svarta tikar 1 svart hane 1 aprikos tik Leveransklara 22 april. Välkommen att höra av dig vid intresse. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Min fina lilla "Pluto" behöver ett nytt hem, eftersom matte har fått astma. Pluto är en aprikosdvärgpudel på 2,5 år. Han är mycket social, tycker om att vara med överallt, gosig, snäll och klok. En riktigt fin och lojal vän och behöver en likadan husse och/eller matte. Efter meriterade, vackra, trevliga och hälsotestade föräldrar ua. Han är registrerad i SKK. Endast seriösa göre sig besvär tack! Välkommen att ringa eller maila om du har fler frågor!