Till salu inom

"blocket dvärgpudel säljes"

Mölndal
Idag

Jackipoo valpar pudel/jackr...

30 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
2 dagar

Dvärgpudel

24 000 kr
Blocket.se
Bengtsfors
2 dagar

Cavapoo valpar leverans 21/7

43 000 kr
Blocket.se
Härryda
3 dagar

Shipoo-valpar

35 000 kr
Blocket.se
Lekeberg
7 dagar

Havapoo valpar

Blocket.se
Jönköping
5 dagar

Chines Crest Dog reggad i s...

16 000 kr
Blocket.se
6 dagar

Dvärgpudel

25 000 kr
Blocket.se
Umeå
7 dagar

Dvärgpudel till Avel

2 500 kr
Blocket.se
Hallstahammar
8 dagar

Kärleksfull dvärgpudel

25 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Stockholm

Dagmatte/husse i Hässelby eller Tyresö

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, Vill du bli vår hunds dagmatte eller daghusse? Vi har en dvärgpudel på 7,5 år som är en väldigt pigg och glad kille! Han älskar barn och alla hundar (även hanhundar), katter går också bra. Pudlar hårar inte och är därför "allergivänliga" Är du föräldraledig eller pensionär så skulle detta vara perfekt. Eftersom han är så liten och lydig så är han väldigt lätt att ta hand om. Han kan vara själv några timmar per dag men inte hela dagar så helst vill vi att han är hos dig. Bor du i Hässelby med omnejd eller kanske Tyresö och känner att detta kan vara något för dig, hör av dig! Ersättning vi tänkt är runt 1200-1500 kr/månad.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Solna

Pudel - liten söt dvärgpudel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Isaak är en rödbrun liten pudelvalp på 16 veckor. Han är en gosig busig liten kille med glimten i ögat som älskar allt och alla. Väldigt lyhörd och lättlärd liten kille som är uppvuxen i en hemmamiljö med sin mamma Donna och "plast"-pappa Ozzy. Endast seriösa köpare är välkomna att höra av sig. Vill även höra hur din framtid med din blivande livskamrat kommer att se ut. Han är registrerad i jordbruksverket, avmaskad, vaccinerad, veterinärbesiktad, chippad, dolda fel försäkrad i 3 år. Badad och klippt. Han får med sig foder, leksaker, snuttefilt och säng. Livslång support med råd och stöd ifrån mig. Enbart telefonkontakt - 0735520699 Mvh Charlotte Ekström
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sundsvall

Hanhund söker ett nytt hem

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Egon, 1 år, söker ett nytt hem. Han är en blandning mellan dvärgpudel och Lhasa apso. Egon är en härligt livlig och glad kille, snäll med barn, älskar att leka. Säljes p.g.a att jag inte kan ge honom den motion och aktivering/stimulans han behöver och är värd att få. Priset kan diskuteras, det viktigaste är att han får ett bra och kärleksfullt hem! För mer info kontakta mig på telefon (mailen är lånad) Mvh/Ann-Christin
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Hisingen

Dvärgpudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
"Hej. Jag heter Remi och är 15 månader gammal, registrerad i Jordbruksverket, Id-märkt, vaccinerad i Juli ( 1 år), mycket glad, duktig, älskar barn och människor, vill gärna leka med andra hundar med och gillar att åka bil. " Remi är van att vara ensam hemma några timmar. Det bästa han vet är att umgås med familjen. På grund av ändrade arbetsförhållanden behöver Remi ett nytt och absolut kärleksfullt hem vilket är mycket viktigt. Gärna att du har haft hundar tidigare. Remi får med sig allt han äger.)
3 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kronobergs län

Dvärgpudel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Idag
En hane på 9 år säljes billigt p.g.a skilsmässa. Jag letar efter ett par eller en person som kan vara med hunden 24 timmar om dygnet eftersom han är så binden till personer. Han behöver mycket kärlek och hunden kommer absolut inte ges bort till vem som helst. Han är mycket snäll, gosig och även frisk. Den/de som ska ha min hund måste träffa mig personligen. Har ni mer frågor kontakta via mejl eller telefon, helst telefon.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj