Allt till salu inom "arab tjejer stockholm"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Hästskötare  ·  Stockholm

Medryttare finnes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Jag är en 25-årig tjej som söker en häst att vara medryttare på 1-2 gånger i veckan. Jag är uppvuxen på hästgård och har som lite äldre varit medryttare på många olika hästar, f.d galoppörer, travare, islandshästar, araber, nordsvensk och connemara. Har ofta ridit flera olika hästar i samma stall. Jag är en van och säker ryttare som lägger stor vikt vid att samarbetet mellan häst och människa ska vara roligt och utvecklande. Intresserad av NH och har ridit mycket med repgrimma. Rider gärna på volten eller i skogen, beror på vad din häst och du vill. Har körkort men tyvärr ej tillgång till bil, därför vore det finfint om stallet ligger nära bussförbindelse. Hoppas att vi hörs!
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Södertälje

Shagyarab letar kompis

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Letar efter extra matte, ev till salu. Då jag jobbar mycket utomlands i perioder så behöver min tjej någon mer att ha roligt och utvecklas med. Hon är en jätterar och trevlig Shagyarab (dvs en kraftigare lite mer hästig arab ;) Hon är vit och ca 153. Hon är sju år, bra grundutbildad, lär sig fort och gillar det mesta vi provar. Själv rider jag mest dressyr, och älskar att vara ute i skogen. Vill man hoppa eller göra annat kul så går det välkommet. Vi finns söder om Södertälje, strax utanför Mölnbo, på en gård med full skötsel, ridhus, fin ridbana och massor av underbar natur att rida i. Det kommer regelbundet tränare i dressyr, hoppning och markträning. Även andra intressanta kurser i körning, tömkörning långritter anordnas emellanåt. Det är ca 5km från pendeltåget så körkort och bil är en fördel. Jag letar främst efter någon ansvarsfull mogen person som vill ge min tjej mer kvalitetstid när jag inte räcker till. Om ni sen passar ihop och trivs tillsammans så kan vi diskutera vidare om framtiden. Tror du det kan passa dig så hör gärna av dig. Hälsningar från Liv och Kamelia
0 kr
Blocket.se
Hästskötare  ·  Nacka

Medryttare Nacka

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej jag är en 24-årig tjej som söker en medryttarhäst. Jag har många års erfarenhet av hästar jag har haft egen häst sen jag var 10 och red även innan dess. Har ägt och ridit arab, varmblod, fullblod, halvblod, andalusier...mm så jag har erfarenhet av många olika typer av hästar allt från heta till slöa, unga och äldre, red bl.a. In fullblodet på bilden. Jag är inget dressyr ess utan har mest motions ridit, hoppat lite och enklare dressyr övningar. För mig betyder umgänget med hästen lika mycket som ridningen i sig. Jag rider med mjuk hand och är aldrig hetsig, jag är intresserad av NH och jobbar helst utifrån den läran. Jag är noggrann och sätter alltid hästens välbefinnande först. För tre år sen flyttade jag från Sörmland till Stocholm och har sen dess haft lite olika medryttarhästar, tyvärr har dessa stått för långt bort och jag har tvingats sluta pågrund av att jag rest mer än jag har kunnat vara i stallet. Jag är bosatt i Nacka och skulle därför vilja hitta en häst lite närmare dvs Nacka området, inte allt för långt ut på Värmdö, Västerhaninge eller Huddinge. Jag har delvis tillgång till bil. Jag vill helst inte ha fasta dagar utan bestämma från vecka till vecka, kan ev bli en fast dag på onsdagar. Betalnings mässigt kan jag tänka mig att betala runt 1500/ mån och då vill jag helst ha möjlighet att rida 2 gr per vecka. Jag är 173 cm lång och väger ca 60 kg så jag söker helst en häst som är från 160 cm hög. Om det låter intressant mejla mig och berätta lite om dig själv, hästen och vad du har att erbjuda.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj