Quantcast
Till salu inom: ”

atv 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Har en gocart 125 cc som ska säljas, har ej varit igång på 2-3 år, även den saknar fungerande tändstift! säljer den då den blivit för liten för mig i med ett nytt tändstift och den går klockrent! Säljes för 2000 kr! eller högstbjudande! eller så bytes mot nånting annat skoj, Typ cross eller atv! Tel.nr 0735913639 M.v.h Tobias
Säljer en fyrhjuling i mycket fint skick, startar lätt och går som ett skott. Motorn är en 125cc fyrtaktsmotor, automatväxlad så det är bara att gasa. Många delar är blästrade och målade med slitstark hammarlack, framlamporna är helt nya. Den är inte speciellt mycket körd med, däck mm. är i nyskick. Tyvärr fungerar inte bakbromsen men det finns kraftig frambroms. En riktigt rolig leksak!
Hejsan det är så här att jag vill sälja min fina ATV 125 cc pga körkort den är helt ny, bra skick inga repor den är kört endast två gånger bara men det är så här att jag har 4 skruvar i motorn som har knäckts där inne men det är bara att gänga och bora ut de inte svårt hade kunnat fixa den själv men jobb ingen tid men motor är i mycket bra skick. ordinarepris 7000 vill endast ha 5 som snabbt affär.
hejsan vill sälja min atv för att jag har inte tid och köra den . har använt den några gånger har bara kört till och handla och tbx typ jag har kört den max 24timmar sen jag fick den present . den är snabb och bra allt funkar alarm finns det ät 125cc den kör typ 70km nåt går trimma ner eller upp det är lätt . den är otrimad finns inga fel alls ni kan komma och se på den . skicka ett SMS innan ni ringer tack!!
Tjena! Säljer nu min ATV/Fyrhjuling då jag vill ha något nytt. Funkar perfekt utan några problem. En mycket stark och rolig maskin. Det som jag har bytt på den är nytt batteri och nya sladdar till Elstarten. Det är en 125cc av märket Lifang. Men som vanligt så är det alltid lite småfix men inget som stör åkningen. Den funkar mycket bra och startar alltid på första försöket. (Priset kan diskuteras vid snabbaffär) Nås både på mobilen och Mailen 24/7 Toppfart(Vad jag har kört): 85/90 Km/H Kan byta den mot en Fiddy!