Quantcast
Till salu inom: ”

fyrhjuling 125cc säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu en Golf 2 -85. Besiktigad och Skattad året ut. Går bra i motor och låda. Det ända tråkiga är att kopplingen är nästintill slut. Men kör man med huvudet så håller den hela besiktningen ut. Vajern till förardörrens fönster är trasig också. Lätt fixat för den händige. Pris: 3000:- BVSA Eventuellt bil i byte går också bra, Även fyrhjuling och cross minst 125cc Billig bil att pendla med till och från arbetet. Mvh Robin
Hej, jag säljer nu min Honda för att jag vill köpa en nyare. Det är inga problem alls med crossen , den går utmärkt ! Nyrenoverade motorn 2011 så har inte kört med den så mycket efter de.Det ända som är sönder på den är någon plast dekal & frambromsen är av, men det är inga svårigheter att byta den :) Reservdelar ingår också. Reservdelar: luftfilter,massa plast dekaler, 1 bakdäck mm. kan även tänka mig att byta mot en annan cross eller fyrhjuling. Mejla/ring för mer info!
Nu är det dags att sälja till förmån för större maskin. Det är en yamaha yz 125cc -91 som går bra två nya däck köptes från 24mx förra veckan oljan i växellådan är bytt nyligen till en fin dyr olja. Ring, smsa eller maila om ni undrar mer crossen finns (INLÅST) i insjön storprutare gör er inte besvär, den står ej ivägen. byten kan vara intressant, ös på förslag via mail eller sms, bil, båt, skoter, fyrhjuling eller nått annat?
Hej jag har en Yamaha yz 125cc 2001 men motor från 2004 fabriks trimmad. Hojen går riktigt bra å är i skapligt skick kolven har bara gått 2 Tim.. Sitter nytt rental styre på samt skickar jag med en extra skärm har även en kamera till den som kanske kan följa med. Jag byter helst mot någon annan leksak med motor men inga lik eller så. En fyrhjuling är mest intressant lägger inga pengar imellan heller helst jämna byten mer bilder kan fixas vid intresse. Värdet på crossen är mellan 10000 till 11000kr Med vänlig hälsning, Migell
125 cc mindre fyrhjuling/ATV Utrustad med: 4 takts motor vilket ger mindre avgaser, lägre ljudnivå och billigare drift. (2-3 timmars körning på en tank). Den går även att stanna med fjärrkontroll på 50 meters avstånd om det skulle gå för fort. 3 växlar fram och back, möjlighet att köra bara på ettan samt att spänna åt gasreglaget för nybörjare. Detta är en fyrhjuling som varar några år i storleksanseende.... Klarar 110 kg!! Hastighet 0 - 70 km/h. Även urustad med larm. Använd 10-15 timmar. Säljes pga flytt till stan. Billigare vid snabb affär, prutning sker på plats!!