Quantcast
Till salu inom: ”

schimmel piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vill du hämta detta piano i befintligt skick? Jättefin inredningsdetalj! Kan behöva putsas upp och, med största sannolikhet, stämmas för den som spelar. Ett äldre arvgods. Vet inte mycket mer. Behöver tyvärr utrymmet till annat nu. --- Bortskänkes (gratis) el. hbj. --- Dessa tog sextonhundra kronor när jag sist flyttade pianot inom gbg: http://www.almedalsflyttexpress.se/ Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vårat Mörkbruna fina Schimmel Piano bortskänkes mot hämtning av utrymmesskäl. Det behöver stämmas, men är i övrigt i perfekt skick. Jag fick det på köpet när jag köpte huset. Jag vägrar att kasta det!! Det är bättre att det kommer någon till gagn som kanske börjat spela på musikskola eller likn. Först till kvarn! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En kvalite märken!! Piano Schimmel! Mycket bra klang, med Renner mekaniken! Bra skick. Nystämd.440hz. .kan hjälpa med transporten...inom Stockholm ...område...
Schimmel piano dvs ett bra piano med sordin och ett bra och vackert ljud behöver ett nytt hem inom ca en vecka. Bästa bud på fredag 24 april får det. Alla bud beaktas även de som säger ge mig 500 så tar jag det. Ring helst inte då vi har mycket för oss SMS eller mail är bäst. Om jag stavat fel på den dämpande mittersta pedalen så ber jag om ursäkt det är inte jag som kan klia elfenben. Peter
Schimmel 104 E. Vackert piano med enkla moderna former, långt notställ, lätt och angenämt att spela på. Inköpt 1973, en ägare. Mått B 146 H 104 D 52,5 cm. Hämtas av köparen (markplan i villa).