Quantcast
Till salu inom: ”

avgassystem till rieju drac billigt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes/Bytes Tjenare jag har en Rieju Drac av årsmodell 2004 som är i mkt fint skick. Den är styladoch trimmad för flera tusen, den har Metrakit 70cc cylinder och ett Gianelli 2t avgassystem, Tnt boostbootle och en Hebo racing vevstake mm. Jag kan tänka mig byta mot en cross 85 av vilket märke som helst den ska vara i samma prisklass och lite under funkar också. (Obs) inte samma avgasrör som på bilden och inte samma dämpare men den följer med. Det medkommer även lite extra plast och cylinder utan kolv och avgasrör utan slutburk
Hej! Nu är det dags att sälja mopeden. Det är som sagt en Rieju drac 03a och alla originaldelar och papper finns såklart. Den har gått strax över 600 mil men kördes ingenting förra sommaren. Jag tog ut den och provkörde idag utan problem. Den har slitna kåpor bak, men dom kan bytas ut utan problem. Det som är bytt är framlyktan, framskärm, luftfilter och ett Hebo avgassystem. Originaldelarna finns kvar. INGA byten!!! Finns på mobil och mail, MVH Jakob
Hej säljer min moped som bara står p.g.a att jag har växt ifrån moppe tiden! Är en rieju drac -04 som har gått runt 4-500 mil men motorn har gått lite längre! Mopeden är inte i det bästa skicket, lite bort nötad färg på ram och sving! Packning i framgaffeln har gått så den klämmer ur sig olja där och frambromsen funkar inte! Motorn är helt original, den på bilden sitter inte på nu. Men motorn behöver en ny kolv, är väldigt trött! (Den har inte skärt) har mycket grejer som medföljer! Två avgassystem, ett utav dem kosta 2800 nytt! Ring eller mejla för mer info!
jag säljer min Rieju för att det är dags att ta körkort. jag har Precis Bytt växel olja i den förra veckan och en har stått i garage på vintertid. den har gått 1500-2000Mil. Fint skick! nytt fram och bakdäck nymålat avgassystem (matt svart) En blinkers är sprucken men fungerar, 150kr kan du pruta av priset om du känner för det. Den är orginal och går 50-60 km/h medföljer Gamla drev och kedjor, jag kan också skicka med ett skivbromslås. Ring gärna 073-0723455 eller skicka Sms men jag kollar Mailen ibland också. BVSA!
Har en Rieju Drac 2001 (30 moped) som stått i några år nu, säljer nu denna eftersom jag varken har plats, tid eller intresse av att fixa den. Motorn blev nyrenoverad med byte av olja, packningar osv för några år sedan. Den startar men går dåligt på höga varv. Elsystemet är kasst och det fattas några smågrejer. Original avgassystem sitter på men det hänger med ett effektsystem (turbo kit). Det följer även med de flesta originaldelar plus en hel del annat. Ring gärna för mer information. Billigare vid snabb affär.