Allt till salu inom "avgassystem till rieju drac billigt"

Sortering:
Industriellt bord
Kalmar
Idag

Industriellt bord Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
skinn fåtölj
Ystad
Idag

skinn fåtölj Visa liknande

75 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Luleå

Rieju Drac-04

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljes/Bytes Tjenare jag har en Rieju Drac av årsmodell 2004 som är i mkt fint skick. Den är styladoch trimmad för flera tusen, den har Metrakit 70cc cylinder och ett Gianelli 2t avgassystem, Tnt boostbootle och en Hebo racing vevstake mm. Jag kan tänka mig byta mot en cross 85 av vilket märke som helst den ska vara i samma prisklass och lite under funkar också. (Obs) inte samma avgasrör som på bilden och inte samma dämpare men den följer med. Det medkommer även lite extra plast och cylinder utan kolv och avgasrör utan slutburk
12 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Kungsör

Rieju Drac -03 ej EU-moped

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Nu är det dags att sälja mopeden. Det är som sagt en Rieju drac 03a och alla originaldelar och papper finns såklart. Den har gått strax över 600 mil men kördes ingenting förra sommaren. Jag tog ut den och provkörde idag utan problem. Den har slitna kåpor bak, men dom kan bytas ut utan problem. Det som är bytt är framlyktan, framskärm, luftfilter och ett Hebo avgassystem. Originaldelarna finns kvar. INGA byten!!! Finns på mobil och mail, MVH Jakob
9 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Malung-Sälen

Rieju drac -04

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej säljer min moped som bara står p.g.a att jag har växt ifrån moppe tiden! Är en rieju drac -04 som har gått runt 4-500 mil men motorn har gått lite längre! Mopeden är inte i det bästa skicket, lite bort nötad färg på ram och sving! Packning i framgaffeln har gått så den klämmer ur sig olja där och frambromsen funkar inte! Motorn är helt original, den på bilden sitter inte på nu. Men motorn behöver en ny kolv, är väldigt trött! (Den har inte skärt) har mycket grejer som medföljer! Två avgassystem, ett utav dem kosta 2800 nytt! Ring eller mejla för mer info!
6 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Mora

Rieju Drac RR 50 från 2004

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
jag säljer min Rieju för att det är dags att ta körkort. jag har Precis Bytt växel olja i den förra veckan och en har stått i garage på vintertid. den har gått 1500-2000Mil. Fint skick! nytt fram och bakdäck nymålat avgassystem (matt svart) En blinkers är sprucken men fungerar, 150kr kan du pruta av priset om du känner för det. Den är orginal och går 50-60 km/h medföljer Gamla drev och kedjor, jag kan också skicka med ett skivbromslås. Ring gärna 073-0723455 eller skicka Sms men jag kollar Mailen ibland också. BVSA!
13 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Örnsköldsvik

Rieju Drac 01

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en Rieju Drac 2001 (30 moped) som stått i några år nu, säljer nu denna eftersom jag varken har plats, tid eller intresse av att fixa den. Motorn blev nyrenoverad med byte av olja, packningar osv för några år sedan. Den startar men går dåligt på höga varv. Elsystemet är kasst och det fattas några smågrejer. Original avgassystem sitter på men det hänger med ett effektsystem (turbo kit). Det följer även med de flesta originaldelar plus en hel del annat. Ring gärna för mer information. Billigare vid snabb affär.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj