Quantcast
Till salu inom: ”

rieju drac dekaler säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag säljer en Rieju som är i helt ok skick. Den är lite smått pyntad med annat styre, handtag, strypt hebokrök, dekaler, filter, lykta och blinkers. Choken är inte inkopplad så den är lite långsam att starta. Lysena är inte heller inkopplade, men de funkar annars. Får med lite delar i köpet. Motorn är renoverad för 250 mil sedan med nya lager, vev, cylinder och alla packningar. Jag tycker 4500kr låter rimligt Ring, messa eller maila. Tack på förhand!
Säljer moppen pågrund utav köp av lätt mc. Moppen är i bra skick för sin ålder lite repor på bakkåpan. Har lackat om bak kåpan och sidokåporna. Enligt mätare har den gått 750 mil. Har en crossplatta på men framlykta och blinkers ingår. Har plockat av hastighetsmätaren pågrund av att den inte fick plats bakom crossplattan. Har tagit bort dekalerna. Kan tänka mig att gå ner lite i pris. Vill inte ha sms vänner eller prutande på telefon.
Nu ska min Rieju Drac bort! Papperet säger årsmodell '99, men mopedens utformning och modell är '00, då '98or och '99or har ett helt annat formspråk. Så förmodligen är det en sen '99a, om man nu ska vara petig. Den går bra, startar lätt och har under de senaste 3-4 åren endast stått i garaget. Under åren i min ägo har den fått en rad nya saker, bl.a. nytt avgasrör (turbokit), lite ny plast (ktm-skärm m.m.), en ny och längre stötdämpare osv. samtidigt som den blivit servad med ny kolv, lite slangar och vajrar, ny ljusomkopplare och nya lager till hjulen. Mopeden har lite kosmetiska skavanker så som repor och lite märken här och var, vilket ofta är bieffekten utav att man använder grejerna. Vid ramens gaffelfäste finns även en svetsfog efter den förre ägarens äventyr i trafiken - men inget av detta påverkar körningen eller mopedens säkerhet. Hastighetsmätaren fungerar och visar väl inte helt, som den är idag, lagliga resultat. Den saknar trams såsom blinkers, men det kan såklart sättas på i efterhand. Dekalerna går att ta bort om man så önskar, allt är upp till näste ägare! Den finns att hämta i Dals Långed! (vid köp ingår även hjälm och lite strösaker såsom en blackbox m.m.) Har du frågor; tveka inte med att ringa, alternativt maila! Jag är aktiv på båda fronter :) /Isac