Till salu inom

"rieju drac dekaler säljes"

Alingsås
Igår

Rieju drac 2017

26 500 kr
Blocket.se
Håbo
3 dagar

Rieju Drac Sm Pro LE

22 000 kr
Blocket.se
Ragunda
Igår

Rm250

6 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
Igår

GasGas FSE400 MC-registrerad

16 500 kr
Blocket.se
Umeå
Igår

Rieju Mrt pro 2015

19 000 kr
Blocket.se
Kävlinge
Igår

Husqvarna 701

72 000 kr
Blocket.se
Hammarö
Igår

Rieju Drac (Klass 2)

13 000 kr
Blocket.se
Mölndal
Igår

KTM 450 exc

25 000 kr
Blocket.se
Strängnäs
Igår

Rieju mrt 2020

30 000 kr
Blocket.se
Storuman
Igår

Yamaha VK 540 V ,huv

6 995 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Västerbottens län

Rieju drac -04 uttagen -05

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu moppen pga bil. Det som är bytt är Nytt bakdäck. Polisport sm stänka Baklyse. Original delar följer självklart med som tex Bakkåpor Regg skylt original baklyse Fram stänkskärm backspegel drev godkänt lås munstycken Sitter även en höjning på för skönare körning. avgaspluggen är tagen bort för tillfället men den följer med! sitter lite dekaler på den men annars Väldigt fint skick! 8500:- eller ett vettigt bud. Ring eller maila för mer info!
8 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Rieju mrx-05 eu

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
säljer nu min rieju mrx 05a eu pga epa/a-traktor köp, om lackad pga att förra ägaren hade rivit bort dekaler och med lacksläpp som följd hastighetsmätare från en drac rr saker som är bytt *kedja *alla blinkers *framskärm *framkåpa *kolvkit 50cc precis inkörd *packningar *olja *black box med brytare *led bakljus och inflyttad plåt *styre för snyggare look *tändningslås ring för mer info.. ev bytes mot diesel epa/a-traktor helst besiktigad eller projekt ring eller smsa helst kollar sällan mejlen
6 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Norrköping

Rieju Drac 03

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej Jag säljer en Rieju som är i helt ok skick. Den är lite smått pyntad med annat styre, handtag, strypt hebokrök, dekaler, filter, lykta och blinkers. Choken är inte inkopplad så den är lite långsam att starta. Lysena är inte heller inkopplade, men de funkar annars. Får med lite delar i köpet. Motorn är renoverad för 250 mil sedan med nya lager, vev, cylinder och alla packningar. Jag tycker 4500kr låter rimligt Ring, messa eller maila. Tack på förhand!
4 500 kr
Blocket.se

Rieju drac

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Säljer moppen pågrund utav köp av lätt mc. Moppen är i bra skick för sin ålder lite repor på bakkåpan. Har lackat om bak kåpan och sidokåporna. Enligt mätare har den gått 750 mil. Har en crossplatta på men framlykta och blinkers ingår. Har plockat av hastighetsmätaren pågrund av att den inte fick plats bakom crossplattan. Har tagit bort dekalerna. Kan tänka mig att gå ner lite i pris. Vill inte ha sms vänner eller prutande på telefon.
7 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Bengtsfors

Rieju Drac -99/00 (icke-EU)

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu ska min Rieju Drac bort! Papperet säger årsmodell '99, men mopedens utformning och modell är '00, då '98or och '99or har ett helt annat formspråk. Så förmodligen är det en sen '99a, om man nu ska vara petig. Den går bra, startar lätt och har under de senaste 3-4 åren endast stått i garaget. Under åren i min ägo har den fått en rad nya saker, bl.a. nytt avgasrör (turbokit), lite ny plast (ktm-skärm m.m.), en ny och längre stötdämpare osv. samtidigt som den blivit servad med ny kolv, lite slangar och vajrar, ny ljusomkopplare och nya lager till hjulen. Mopeden har lite kosmetiska skavanker så som repor och lite märken här och var, vilket ofta är bieffekten utav att man använder grejerna. Vid ramens gaffelfäste finns även en svetsfog efter den förre ägarens äventyr i trafiken - men inget av detta påverkar körningen eller mopedens säkerhet. Hastighetsmätaren fungerar och visar väl inte helt, som den är idag, lagliga resultat. Den saknar trams såsom blinkers, men det kan såklart sättas på i efterhand. Dekalerna går att ta bort om man så önskar, allt är upp till näste ägare! Den finns att hämta i Dals Långed! (vid köp ingår även hjälm och lite strösaker såsom en blackbox m.m.) Har du frågor; tveka inte med att ringa, alternativt maila! Jag är aktiv på båda fronter :) /Isac
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj