Quantcast
Till salu inom: ”

rieju drac rr sadel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare! Har bestämt mig för att sälja min Rieju Drac RR sport edition -04. Den har gått 800 mil och har alltid stått i garage under vintertid och i carport under aktiv säsong. Den har aldrig krånglat under tiden jag ägt mopeden, dag som natt men sadeln har spruckit med tiden och har effektivt lagats med silvertejp. Ring kvällar och helger eller maila! // Henrik Vid snabb affär kan priset diskuteras.
Tjenare! Har bestämt mig för att sälja min Rieju Drac RR sport edition -04. Den har gått 800 mil och har alltid stått i garage under vintertid och i carport under aktiv säsong. Den har aldrig krånglat under tiden jag ägt mopeden, dag som natt men sadeln har spruckit med tiden och har effektivt lagats med silvertejp. Ring kvällar och helger eller maila! // Henrik Vid snabb affär kan priset diskuteras. Pris: 7000 kronor
Säljer nu min moppe. Har stått stilla under 3 år men startat första kicken. Funkar bra och köra i skogen då den är mycket stark är och självklart på vanlig väg. Aldrig var trimmad och alla papper finns. Sadeln är trasig i ett av sina fästen. Går att köra ändå och är inga problem för den händige att fixa men priset är ändå neddraget på grund av detta. Vid snabb affär går det alltid att deala om priset. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Jag ska nu sälja min Rieju Drac RR Colorline 2000. Mopeden är i ett fint skick! Jag har aldrig varit med om att den har krånglat förutom en sliten hastighetsmätarvajer (som är utbytt), dock är sadeln något sliten. Den är även väldigt fin att köra. Mopeden har aldrig körts under vintern eller på saltade vägar. Mopeden har även alltid stått i ett garage. Vid intresse ring mig på 0709535839. Jonathan
Tjena säljer nu min moppe pga bilkörkort. Årsmodell 03 går fint och har aldrig krånglat. Allt är original förutom luftfiltret som sitter på men luftburk medföljer. En bra första och andra moppe till sommaren. Det som är bytt är: Drev fram och bak Kedja Spegel Sadel Vajrar till gas och koppling Kan även tänkas byta mot något annat roligt annars kom med bud! Ring eller maila för fler bilder eller mer info!