Quantcast
Till salu inom: ”

rieju drac framgaffel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu är det dags att sälja min Rieju Drac (eu moped) inköpt hösten 06. Den stod till sommaren kom, sen kördes den en sommar och sen dess har den stått i garaget. Jag ska snart flytta och kom då på att jag behöver pengar. Moppen är helt rep- och skadefri. Det som är gjort nu innan den ska säljas är följande enligt kvitto: "nyrenoverad framgaffel" "nytt drivpacket" "nya däck" "bromsbelägg" "växellådsolja" "bromsvätska" Så det finns inget alls att klaga på! Moppen går i ca 45 km/h (men den har 3 st lägen - 60 och 80 km/h - med hjälp av pluggar). Korten är tagna för längesedan (men den ser exakt likadan ut nu). Finns annonsen kvar så finns moppen kvar. Hittar ni nån finare; köp den. För frågor kring moppen ring: 0708-829 828 Priset är 15 000 kr vilket eventuellt går att diskutera på plats, fin grex hjälm och lås följer eventuellt med.
tjenare, tänkte sälja mopeden nu när man fått körkort. Riktigt fin moped som fungerar felfrit. nya bromsklossar och ny renoverad framgaffel. Sitter 80cc och effektrör på den nu som max är körd 10mil. byggde det på en annan motor för ville ha kvar en original motor. Men original motorn med alla original delar följer med ifall man vill göra den laglig. även ny kolv i den. är en 30 moppe. Vill bli av med den! ring for mer info. bvs
Reservdels moppe säljes som den står. Startar inte, ingen aning vad felet är, har inte testat den ens. Vi köpte den för framgaffeln. Framgaffel benet på ena sidan är tomt på olja. Ingen kopplingsvajer. Ena Fotpinnen är borta, måste ombesiktigas om den ska få köra i trafik. Som sagt, säljes inte i delar utan som hel reservdelsmoppe. Finns i Malmö fosie. Spiken som var med i annonsen innan är såld.
I bra skick. Regelbundet servad sedan inköp (jan -09). Höjd 2,5 cm. Det som nyligen är bytt är: bromsklossar, tändspole, bensinfilter, tändningslås, chokewire, blinkers, baklampa, handtag etc. Ev. måste framgaffelns packboxar bytas. Medföljer: Packningssats motor. Packboxar framgaffel. Crosshjälm. Sommar + vår/hösthandskar. Godkänt bygellås. + en del originaltillbehör. Maila om du har frågor!
framgaffel till drac.säljes till högstbjudande!