Allt till salu inom "ara uppfödare papegoja"

Sortering:
Idag

Ragdoll hona MED stamtavla

10 000 kr
Blocket.se
Idag

Ragdoll hona MED stamtavla

10 000 kr
Blocket.se
Lomma
3 dagar

RUBRIK - UNDULATER - Svensk...

599 kr
Blocket.se
Oskarshamn
6 dagar

Ragdoll kattunge med stamtavla

12 000 kr
Blocket.se
Borlänge
Idag

Lessons sparvpapegoja

1 600 kr
Blocket.se
Vellinge
4 dagar

Ädelpapegoja

6 000 kr
Blocket.se
5 dagar

Söker papegoja

100 kr
Blocket.se
Staffanstorp
5 dagar

EXOTIC BULLY

25 000 kr
Blocket.se
Hässleholm
6 dagar

SWB f.22 & 23

60 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Gotlands län

blått och guld aror papegojor......

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
blått och guld aror papegojorVi är uppfödare av macaw papegojarter som vi förvandla till kärleksfulla sällskapsdjur fågeln. Nedan är listan över Ara arter Vi föder upp och fartyg över hela världen. Blå och guld Aror. Dessa är bedårande och utbildade talar ara papegojor utan laster. De är kärleksfulla, respektfullt, lekfullt, lätt att anpassa sig till ny miljö, djur och människor. De registreras, kontrolleras och kommer tillsammans med bur och leksaker. Gör kontakta mig så snart du kan för mer info..
0 kr
Dagensannonser.se
Djur  ·  Kiruna

Tämjas ara papegojor till salu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Mycket vänlig ara papegojor som är tama och handen upp, bra med barn. Fullständig vingar med vackra färger. Friska med alla vaccinationer. Fåglarna kommer tillsammans med en bur. Vi har 3 olika typer av aror. kontakta uppfödare
2 000 kr
Fyndtorget.se
Fåglar  ·  Halmstad

Blå / gul Ara

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
För kund räkning säljer vi en blå / gul Ara, som lyssnar till namnet Jackie. Jackie är en underbar fågel som kan en hel del uttryck, som t.ex Hej, Hejdå, Hallo, Varsegod, Godnatt, Tack tack m.m.. Jackie är som sagt en Blå / gul Ara född 040412. Handmatad i uppväxten av en uppfödare som sysslat med papegojor i 25 år. Hon är således perfekt för parning nu. Har varit i nuvarande familj i ca. 6 år. Jackie älskar vara med familjen, vara ute och gå på gräset. Hon är vingklippt så hon kan inte flyga iväg. Burar, tillbehör och mat medföljer givetvis. Fler bilder kan mailas enligt överenskommelse, samt eventuella frågor ser vi gärna att de mailas. Priside: 11.000:- Priser gäller fritt vårt lager / affär i Oskarström. Alla produkter vi annonserar finns inte alltid i vår affär utan kan vara lagrade. De flesta produkterna kan skickas mot frakttillägg. Hör med oss om en lösning om Ni ej kan hämta produkten hos oss. Ni hittar mer information på vår hemsida: www.auktionsklubban.se eller besök oss på facebook : www.facebook.com/auktionsklubban.
11 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj