Quantcast
Till salu inom: ”

ara papegoja ungar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Myskankor

Enköping
Ara strl 39

Sölvesborg

Tidigare annonser till salu

På grund av oseriös köpare är annonsen ute igen. Grönvingad ara unge. 4 mån. Dna testad. Hane. Ungen är kvar hos sina föräldrar. Den är inte tam men det tar inte lång tid att göra den tam. Kan tänka mig byta den mot en grönvingad hona som inte är plockad. Ungen är naturligtvis fin. Undanbedes: fodervärdar, avbetalningsplan, Har man aldrig haft en papegoja, köp inte en ara som förstafågel. Gå gärna in på min hemsida och titta. http://www.kindahl.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Måste tyvärr sälja min underbara mörkröda ara unge som har hunnit bli 1år. Jag är tvungen att sälja den för att jag inte har den tinden som han behöver och att jag har blivit eget företagare som inte va planerad. Lite om fågeln: Den är väldigt lekfull tam och älskar att bli kliad. Kommer oftast när man sitter på soffan och ber den komma. Har även uppfödar bevis samt att den är ring märk, försäkrad osv. Säljer den bara till den som kan något om ara fåglar eller har haft en innan för det är väldigt speciell djur art som verkligen behöver mycket tid och kärlek. Pris: 11.500:- BARA SERIÖSA KÖPARE HÖR AV SIG TACK! Mail: Keela_82@hotmail.com Mobilnr: 0737671989
Vi har olika typer av ara papegojor till salu nu. fåglarna är ungarna 8 & 9 månader gammal med bra färger och är friska, de är också handmatas och tämjas. Fåglarna är bra i trädgården med barnen. Om du är intresserad kontakta uppfödaren (riley6060@ovi.com)
kan levereras mot mil ersättning kan bytas mot nåt användbart bygg material andra fåglar mm 3 st papegoj nät 25 meter nya 900 kr st 1 st fink nät styvt 25 meter nytt 1000 har bitar av nät billigt papegoj burar finns till salu samt rostfria skålar 6 st rostfritt holkar till amasoner kakadua gråjako mindre aror perfekta för fåglar som gnagar 1 st kuba amason stor hane o med mycket ffärg ej dom på bilden hanen e mycket finare födda 2005 kan skicka bild har på mobilen cites nr 1108-827/05 pris 3500 kr 1par lutino rosella häckpar fina 1600 kr paret 1par blå pennant ungar 1800 kr paret 1par rubin rosella ungar 1600 kr paret 1par blå o vit halsband häckpar unge iår saknar lite klor 1400 kr paret 1par kungsaleksander super fina 3500 kr 1st kungsaleksander hona 1000 kr lite plockad på huvudet men det växer ut papegoja papegojor fågel fåglar parakit parakiter djur Byte Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.