Allt till salu inom "ara papegoja ungar"

Sortering:
Blågul ara unge
Göteborg
2 månader

Blågul ara unge Visa liknande

13 000 kr
Blocket.se
kanariefåglel
Tidaholm
Idag

kanariefåglel

150 kr
Blocket.se
papegoja
Skurup
Idag

papegoja Visa liknande

1 600 kr
Blocket.se
Fint par papegojor!
Enköping
Idag

Fint par papegojor! Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Kungspyton
Västervik
Idag

Kungspyton Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
dvärgvädur ungar
Höör
Idag

dvärgvädur ungar Visa liknande

300 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fåglar  ·  Jönköping

Ara Grönvingad (mörkröd) unge

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
På grund av oseriös köpare är annonsen ute igen. Grönvingad ara unge. 4 mån. Dna testad. Hane. Ungen är kvar hos sina föräldrar. Den är inte tam men det tar inte lång tid att göra den tam. Kan tänka mig byta den mot en grönvingad hona som inte är plockad. Ungen är naturligtvis fin. Undanbedes: fodervärdar, avbetalningsplan, Har man aldrig haft en papegoja, köp inte en ara som förstafågel. Gå gärna in på min hemsida och titta. http://www.kindahl.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
11 000 kr
Blocket.se

Papegoja Röd Ara

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Måste tyvärr sälja min underbara mörkröda ara unge som har hunnit bli 1år. Jag är tvungen att sälja den för att jag inte har den tinden som han behöver och att jag har blivit eget företagare som inte va planerad. Lite om fågeln: Den är väldigt lekfull tam och älskar att bli kliad. Kommer oftast när man sitter på soffan och ber den komma. Har även uppfödar bevis samt att den är ring märk, försäkrad osv. Säljer den bara till den som kan något om ara fåglar eller har haft en innan för det är väldigt speciell djur art som verkligen behöver mycket tid och kärlek. Pris: 11.500:- BARA SERIÖSA KÖPARE HÖR AV SIG TACK! Mail: Keela_82@hotmail.com Mobilnr: 0737671989
11 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Stockholm

Ara papegojor till salu

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Idag
Vi har olika typer av ara papegojor till salu nu. fåglarna är ungarna 8 & 9 månader gammal med bra färger och är friska, de är också handmatas och tämjas. Fåglarna är bra i trädgården med barnen. Om du är intresserad kontakta uppfödaren (riley6060@ovi.com)
1 800 kr
Dagensannonser.se
Fåglar  ·  Nybro

Kuba amason rosella rostfriholkar nät Byte

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
kan levereras mot mil ersättning kan bytas mot nåt användbart bygg material andra fåglar mm 3 st papegoj nät 25 meter nya 900 kr st 1 st fink nät styvt 25 meter nytt 1000 har bitar av nät billigt papegoj burar finns till salu samt rostfria skålar 6 st rostfritt holkar till amasoner kakadua gråjako mindre aror perfekta för fåglar som gnagar 1 st kuba amason stor hane o med mycket ffärg ej dom på bilden hanen e mycket finare födda 2005 kan skicka bild har på mobilen cites nr 1108-827/05 pris 3500 kr 1par lutino rosella häckpar fina 1600 kr paret 1par blå pennant ungar 1800 kr paret 1par rubin rosella ungar 1600 kr paret 1par blå o vit halsband häckpar unge iår saknar lite klor 1400 kr paret 1par kungsaleksander super fina 3500 kr 1st kungsaleksander hona 1000 kr lite plockad på huvudet men det växer ut papegoja papegojor fågel fåglar parakit parakiter djur Byte Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
123 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj