Quantcast
Till salu inom: ”

bäddsoffa retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag min jättefina petroliumblå bäddsoffa. Fint skick, inte särskilt sliten. Bara en av dynorna har en lagad skada men de är på undersidan av dynan, så de behöver man inte behöver se. När soffan är uppfälld finns ett bra förvaringsutrymme i ryggstödet. När man vill förvandla den till säng är de bara att fälla ner ryggen. Den är också ner monterbar för enklare transport. Måtten är: 83cm hög, 90cm djup och 213cm lång. Så länge annonsen finns kvar finns soffan kvar. Maila gärna för mer bilder.
Mycket välbevarad 3-sits bäddsoffa! Troligtvis från 50 eller 60-talet. Soffan är mjuk och skön, med fina sittdynor. Det finns ett stort fack i ryggstödet för förvaring av täcke, kuddar och madrass. En tunn original bäddmadrass i blått ingår (det finns en fläck på bäddmadrassen - syns inte när man har bäddat). Täcke ingår ej. Bäddmått: 90x195 cm Sitthöjd: 39 cm Soffhöjd: 61 cm Sofflängd: 205 cm Soffbredd: 96 cm Säljes på grund av flytt. Ring eller mejla vid intresse. Soffan finns att hämta i Landskrona.
Retro soffa bäddsoffa kläddes om för ca 4 mån sen i riktigt sofftyg. Säljes pga av flytt. soffan är nog ursprungligen från 60-70 talet. När man bäddar lyfter viker man upp ryggstödet och rullar ut bäddmadrassen. Längd 200cm bredd 80cm om önskas kan jag skicka mer bilder, såg att bilderna blev inte så bra. Om ni har några frågor är det bara att maila, kollar mailen dagligen.
2 bäddsoffor med ny oanvänd klädsel i grått kuddarna har avtagbara fodral. Måtten L160/200*D80*Hca 35 - 40 cm Man kan alltså dra ut sidledes för att få full sovlängd. Lyfter man på madrassdelen finns där förvaring för täcke och kudde. Har för avsikt att ha dem på landet men kan inte riktigt bestämma mig så jag ville se om någon är intresserad. Pris för båda tillsammans är 8000kr
Säljer denna fantastiskt coola bäddsoffa. Retro, 50-60-tal, omklädd i häftigt tyg. Köpte denna på impuls men tyvärr funkar den ej hemma hos mig. Soffans mått: 200 x 85 x 76 cm Pris: 1000:- eller högstbjudande. Den finns på Nobelvägen/Ystadgatan i Malmö. Svara jag inte så maila eller skicka ett sms så återkommer jag a.s.a.p. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.