Quantcast
Till salu inom: ”

bältesklämma bilbarnstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbarnstol

Heby
Bilbarnstol

Umeå

Tidigare annonser till salu

Barnvagn Brio Go med sitt- och liggdel samt babyskydd. Köpt och använd från 2011-2012. Liten skada på handtagets stoppning. brio skötväska och regnskydd för både ligg- och sittdel följer också med. Med hjälp av adaptersystemet kan du snabbt byta mellan liggdel, sittdel och bilbarnstol. På BRIO Go är det enkelt att ställa in olika rygglägen, fotlägen. Swivelhjulen fram som gör vagnen lättmanövrerad kan även låsas vid behov.Vagnen kan fällas ihop med sittdelen monterad.BRIO bas monteras enkelt i bilens isofix-fästen eller med bilens trepunktsbälte. En bältesklämma underlättar monteringen.
Inköpt på childrenshouse.se i augusti 2013 för 1994 kr. Babyskyddet är i väldigt fint skick då den inte kommit till så mycket användning sedan inköp. Basen monteras enkelt fast i bilen antingen med bilens bälte eller med Isofix armarna. Den är utformad för maximal säkerhet med bältesklämma för att säkra bältet och med stabilt stödben. Med Axkid Babyfix base hakas babyskyddet lätt i och ur bilen med ett enkelt klick. Priset är prutat och klart med tanke på skicket!
Brio Zento bilbarnstol med tillhörande fästen. Zento kan monteras bakåtvänd för barn 0-25 kg med bilens trepunktsbälte och förankringsband. Som framåtvänd bilbarnstol monteras Zento med bilens trepunktsbälte. Barn mellan 15- 18 kg använder stolens internbälte. Som bältesstol, för barn mellan 15-25 kg, spänns både bilbarnstolen och barnet fast med bilens trepunktsbälte. En praktisk bältesklämma gör monteringen enkel. Zento kan användas på platser utan krockkudde (airbag). För monteringsanvisning läs anvisningen på nackkuddens baksida.