Quantcast
Till salu inom

"bältesklämma bilbarnstol säljes"

Södertälje
Igår

Bugaboo donkey

7 000 kr
Blocket.se
Lerum
Igår

Bilbarnstol i bra skick

300 kr
Blocket.se
Västerås
Igår

Besafe izi plus bilbarnstol...

1 400 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

2St Bilkuddar, Graco Booste...

250 kr
Blocket.se
Lund
27 dagar

Besafe iZi Plus

1 600 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

Britax Römer Max way 2018

1 000 kr
Blocket.se
Igår

Britton bilbarnsstol 0-25 kg

500 kr
Blocket.se
Tyresö
Igår

Maxi Cosi babyskydd med isofix

180 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

BeSafe bilbarnstolar+Isofix

4 000 kr
Blocket.se
Järfälla
Igår

Bugaboo donkey

6 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Göteborg

Brio Zento svart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi säljer nu vår Brio Zento i bra skick. BRIO Zento kombistol är en av marknadens mest flexibla kombistolar. Den passar de flesta bilar och är godkänd att användas för barn upp till 25 kg som bakåt- och framåtvänd bilbarnstol samt som bältesstol. Alla delar på Zento är integrerade. Zento kan monteras bakåtvänd för barn 025 kg med bilens trepunktsbälte och förankringsband. Som framåtvänd bilbarnstol monteras Zento med bilens trepunktsbälte. En praktisk bältesklämma gör monteringen enkel. Zento kan användas på platser utan krockkudde (airbag).
850 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kronobergs län

Brio zento

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Bilbarnstol Brio Zento Flexibel kombistol för barn upp till 25 kg Kan användas både som bakåt-och framåtvänd bilbarnstol samt som bältesstol. Ställbart fotstöd för optimal lutning och komfort. Ställbart och avtagbart huvudstöd för ökad komfort. Ny bältesklämma för enklare montering. Avtagbar och tvättbar klädsel. Godkänd enligt senaste ECE-kravet, R44 Rev 04 Bilbarnstolen har 5 punktsbälte men syns ej på bild då vår son har 3 punktsbälte. Allt nytvättat!!! Pris 1000 kr prutat och klart !!!!!!!! helst svar via mail.
1 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Göteborg

Brio go barnvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Barnvagn Brio Go med sitt- och liggdel samt babyskydd. Köpt och använd från 2011-2012. Liten skada på handtagets stoppning. brio skötväska och regnskydd för både ligg- och sittdel följer också med. Med hjälp av adaptersystemet kan du snabbt byta mellan liggdel, sittdel och bilbarnstol. På BRIO Go är det enkelt att ställa in olika rygglägen, fotlägen. Swivelhjulen fram som gör vagnen lättmanövrerad kan även låsas vid behov.Vagnen kan fällas ihop med sittdelen monterad.BRIO bas monteras enkelt i bilens isofix-fästen eller med bilens trepunktsbälte. En bältesklämma underlättar monteringen.
3 900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Gävle

Axkid babyfix inkl bas

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Inköpt på childrenshouse.se i augusti 2013 för 1994 kr. Babyskyddet är i väldigt fint skick då den inte kommit till så mycket användning sedan inköp. Basen monteras enkelt fast i bilen antingen med bilens bälte eller med Isofix armarna. Den är utformad för maximal säkerhet med bältesklämma för att säkra bältet och med stabilt stödben. Med Axkid Babyfix base hakas babyskyddet lätt i och ur bilen med ett enkelt klick. Priset är prutat och klart med tanke på skicket!
500 kr
Blocket.se

Brio Zento bilbarnstol

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Brio Zento bilbarnstol med tillhörande fästen. Zento kan monteras bakåtvänd för barn 0-25 kg med bilens trepunktsbälte och förankringsband. Som framåtvänd bilbarnstol monteras Zento med bilens trepunktsbälte. Barn mellan 15- 18 kg använder stolens internbälte. Som bältesstol, för barn mellan 15-25 kg, spänns både bilbarnstolen och barnet fast med bilens trepunktsbälte. En praktisk bältesklämma gör monteringen enkel. Zento kan användas på platser utan krockkudde (airbag). För monteringsanvisning läs anvisningen på nackkuddens baksida.
350 kr
Blocket.se