Allt till salu inom "bärstol"

Sortering:
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Landskrona

Bärstol

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Baby Carrier med tak är en väldigt smart bärstol, det smarta taket skyddar mot sol och regn och går att ta bort när man vill. Dessutom är Baby Carrier utrustad med reflexer och ett stort förvaringsfack. Den är båda skön att bära och att sitta i. Med Baby Carrier med tak kan du ta med dig ditt barn på vilka utflykter som helst. 3-punktsbälte med vadderade axelband. Är använd vid två tillfälle så gott som ny, prislapp finns kvar. Ny pris 1200:- Mitt pris 900:- Vid snabb affär kan pris diskuteras.
900 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Sollentuna

Snugglenest, stolpåstol, bushbaby bärstol, m

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
säljer nedan i befintligt skick, endast avhämtning! Maila gärna!! 1 st Suggle nest pris 250 kr (ord 589 kr) info se länk http://www.barntrygghet.se/sova/snuggle-nest-skyddande-babysang-for-resan/ 1 st stol på stol inkl dyna pris 250 kr (nypris ca 500 kr) 1 st babybjörn bärsele modell äldre 150 kr 1 st bushbaby elite bärstol 500 kr (nypris ca 2000 kr) info se länk http://www.bush-baby.com/elite.html OBS SÅLD!!!!!!!
150 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Stockholm

Bärstol Babyproffsen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Lätt, stoppad och bekväm barnbärstol med hög bärkomfort. Babyproffsens egenframtagna, som vet vad som är viktigt och bra. Sitsen är justerbar och barnet hålls på plats med selar med snabbfästen. Under sitsen finns ett rymligt packutrymme. Dessutom är den lätt att ställa ner/ifrån sig utan att falla, då den har ett bra stöd (se bild) Fiffiga detaljer: stoppade handtag, avtagbart regn-/solskydd, midjebälstet har 2 bra fickor för det som behöver vara lättillgängligt. Mörkblått utförande med gula detaljer. Dessutom lätt, väger ca 2,5 kg Använd sparsamt, som ny!
450 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Huddinge

Bärstol

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bärstol "Phil and tedds" endast använd ett fåtal gånger, ny skick. Inköpt år 2009 på Babyland. Bekväm för barnet och för dig som bär. Reglerbart sele och sits för barnet samt reglerbara remmar för axlar och höft. Ramen är gjord i lätt aluminium och det finns bra förvaringsutrymme. Bärstolen går att fälla platt när den inte används och har ett utfällbart stöd som gör att man kan ställa ner den med barnet i.
1 299 kr
Blocket.se
Barnartiklar  ·  Lund

Bekväm bärstol för barn, Vaude

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
En fantastiskt bra bärstol av mycket god kvalitet av märket Vaude. Bärstolen kan ställas in på flertalet sätt, både efter barnets och bärarens storlek. Den är bekväm att bära och barnet sitter väl skyddat. Bärstolen kan användas från det att barnet kan sitta själv, vid sex till sju månaders ålder, fram till dess att barnet är högst 105 cm långt och väger max 20 kg. I bärstolen finns en större ficka för allmän förvaring. Den är även utrustad med skötbädd. Bärstolen är sparsamt använd och således i fint skick.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj